UFO

254 onbekende vliegende objecten gespot in België

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Belgisch UFO-meldpunt heeft het afgelopen jaar 254 meldingen geregistreerd. Dat zijn er ongeveer 70 minder dan het jaar ervoor.

Dat heeft de organisatie die meldingen van vreemde luchtverschijnselen verzamelt en zoekt naar verklaringen laten weten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 2012 kwamen er 326 meldingen binnen. “De daling is grotendeels te verklaren door de extra uitleg die sinds dit jaar bij het meldingsformulier gegeven wordt en waarbij ook gevraagd wordt om bepaalde herkenbare categorieën waarnemingen niet meer te melden,” aldus Frederick Delaere van het UFO-meldpunt. “Daardoor krijgen we weinig tot geen meldingen meer binnen over Thaise wensballonnen.”

De meeste meldingen zijn gedaan door particulieren, maar ook het Koninklijk Meteorologisch Instituut van België (KMI) en diverse sterrenwachten hebben een duit in het zakje gedaan.

Van alle meldingen is ongeveer 90 procent logisch te verklaren als lampion, meteoor of komeet, maar de rest van de vreemde luchtverschijnselen is niet te verklaren.

Zoals blijkt uit onderstaande video kunnen UFO-waarnemingen een enorme impact hebben op mensen. Hun leven en overtuigingen kunnen er voor altijd door worden veranderd. In de Verenigde Staten werden in het afgelopen jaar de meeste UFO-meldingen geregistreerd: 6457. Mauricio Ruiz uit de staat Texas heeft in zijn leven al meerdere onbekende vliegende objecten mogen zien.

Bron: Deredactie.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Kiekeboe, dat zijn er 70 minder dan het voorgaande jaar; wat schieten we er nu mee op en als Ufo’s/’Aliens’ alleen maar een beetje ‘Kiekeboe’ spelen?

Peter II
Peter II
10 jaren geleden

Dat er minder meldingen zijn, kan wel eens komen doordat de website UFOmeldpunt een virus verspreidt, zodra je er op klikt. Tenminste mijn virusscan geeft meteen rood aan. Ik weet niet of ze dat inmiddels al hebben verholpen, omdat ikzelf daar natuurlijk ook niet meer kwam.

Redice
Redice
10 jaren geleden

[quote name=”Peter II”]Dat er minder meldingen zijn, kan wel eens komen doordat de website UFOmeldpunt een virus verspreidt, zodra je er op klikt. Tenminste mijn virusscan geeft meteen rood aan. Ik weet niet of ze dat inmiddels al hebben verholpen, omdat ikzelf daar natuurlijk ook niet meer kwam.[/quote]
ufo-meldpunt wat een grap, heb afgelopen zomer een onverklaarbaar verschijnsel gefilmd en verzonden aan hun adres met uitleg, locatie en tijdstip en géén enkele reactie teruggehad! ook niet na tweede mail om te vragen of ze een verklaring hadden hiervoor. doe de moeite niet meer volgende keer

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Dat door de vele UFO-censuur er geen oorlog uitbreekt, verbaast me ook ten zeerste.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x