Buitenland

800.000 Syrische vluchtelingen kunnen dankzij Rusland terug naar huis

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journalist Christian Saarländer van het Oostenrijkse Contra Magazin noemt de Russische militaire operatie in Syrië een ‘zegen’ en haalt uit naar de Duitse media vanwege hun propaganda-oorlog tegen Rusland.

“De Duitse media publiceren eenzijdige berichten over Rusland en verspreiden propagandaleugens over het land en haar activiteiten in Syrië,” schrijft de journalist.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Succesvolle luchtaanvallen

Onlangs beschuldigden sommige mediabronnen Rusland van het bombarderen van een ziekenhuis in Syrië, zonder bronnen aan te dragen, aldus de schrijver, toevoegende dat westerse journalisten zelden op locatie werken en conclusies trekken vanuit hun kantoor.

“Tegelijkertijd verschijnen er steeds meer video’s van succesvolle Russische luchtaanvallen in Syrië,” zei Saarländer. “Zelfs Amerikaanse generaals zijn vol lof over het Russische leger, zo meldde PressTV vanuit buurland Iran.”

285 doelen verwoest

De Amerikaanse site Veterans Today meldt op gezag van het Iraanse persbureau Fars dat naar verwachting meer dan 800.000 Syrische vluchtelingen weer naar huis kunnen dankzij de Russische militaire operatie.

Volgens de laatste gegevens hebben Russische straaljagers in de afgelopen dagen in Syrië 285 doelen van terreurgroepen ISIS en al-Nusra verwoest. De militaire operatie begon op 30 september, nadat de Syrische president Bashar al-Assad de Russische autoriteiten officieel om hulp had gevraagd.

[Sputniknews]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 jaren geleden

LS…

Dank zei de Russen voorlopig geen WW 3

Ayla
Ayla
8 jaren geleden

Dikke 10 voor Potin kunnen de geluks zoekers ook weer oprotten

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x