• Word nu NineForNews Sponsor
  • columns2015-04-13
  • agenda
► Recente berichten

Wonderkind (11) heeft al drie universitaire diploma’s op zak

Wonderkind (11) heeft al drie universitaire diploma's op zak

Tanishq Abraham heeft al drie universitaire diploma’s op zak, heeft zijn zinnen gezet op een Nobelprijs en wil ooit president van Amerika worden. De 11-jarige Tanishq uit Sacramento werd op zijn vierde toegelaten tot Mensa – een vereniging van mensen met een uitzonderlijk hoog IQ – en begon op zijn zevende aan zijn eerste universitaire…Lees meer »

Geheim document Pentagon bewijst: opkomst terreurgroep IS was onderdeel van het plan

Geheim document Pentagon bewijst: opkomst terreurgroep IS was onderdeel van het plan

Judicial Watch, een waakhond die de Amerikaanse regering en het juridische systeem in de gaten houdt, heeft de hand weten te leggen op ruim 100 vrijgegeven overheidsdocumenten. In één van de stukken, dat dateert van augustus 2012, wordt ‘vernietigend bewijs geleverd voor de Amerikaanse hand in de opkomst van de Islamitische Staat’. Het militaire apparaat van…Lees meer »

Teken van het Beest: volgen van kinderen via RFID-chip binnenkort realiteit

VIDEO: Volgen van kinderen via RFID-chip 'binnenkort realiteit'

Een microchip laten implanteren in je lichaam. Hoewel het voor de meesten nogal Orwelliaans klinkt, zijn er al mensen dit het doen. Ze kunnen inloggen op hun computer, de voordeur op slot doen of hun auto starten met behulp van de RFID-chip in hun hand. Er zijn mensen die een stap verder gaan. Er wordt…Lees meer »

Oud-medewerker VN claimt bewijs te hebben voor ‘aliens en bio-robots’ op Mars

Oud-medewerker VN claimt bewijs te hebben voor 'aliens en bio-robots' op Mars

Een 58-jarige man die voor de Verenigde Naties in New York zou hebben gewerkt, heeft naar eigen zeggen bewijs gevonden voor ‘aliens’ en bio-robots op Mars. Dit bewijs bestaat uit foto’s die zijn vrijgegeven door NASA. Andre Gignac zegt dat op de foto’s, die zijn gemaakt bij de berg Aeolis Mons, levensvormen te zien zijn. De voormalige…Lees meer »

In heel Nederland demonstraties tegen Monsanto: “Wurgakkoord TTIP helpt democratie om zeep”

In heel Nederland demonstraties tegen Monsanto: "Wurgakkoord TTIP helpt democratie om zeep"

Duizenden actievoerders hebben zaterdag in heel Nederland (en België) gedemonstreerd tegen het omstreden vrijhandelsverdrag TTIP tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten en agroreus Monsanto. Er waren demonstraties in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Den Haag, Groningen, Alkmaar en Zwolle. De actie werd gehouden onder de noemer March Against Monsanto, een biotech-bedrijf dat omstreden…Lees meer »

VIDEO: Bewakingscamera legt mysterieus object vast in museum

VIDEO: Bewakingscamera legt mysterieus object vast in museum

Op bewakingsbeelden is een vreemd object te zien in het US Space Walk of Fame Museum in het Amerikaanse Titusville. Medewerkers van het museum hebben het bolvormige object al enkele keren gezien, maar hebben geen idee wat het is. De bol is afgelopen week twee keer vastgelegd door bewakingscamera’s. De beelden van 12 mei zijn gemaakt…Lees meer »

“Het zou mij niet verbazen als Amerika 9/11 en de aanslag in Parijs zelf heeft geënsceneerd”

"Het zou mij niet verbazen als Amerika 9/11 en de aanslag in Parijs zelf heeft geënsceneerd"

Fajah Lourens heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan over 9/11 en de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. De voormalige GTST-actrice vermoedt namelijk dat de Amerikaanse overheid erachter zit. “Eerlijk gezegd zou het mij niet verbazen als Amerika 9/11 zelf heeft geënsceneerd om een reden te hebben Irak binnen te vallen. Net als die aanslag begin januari…Lees meer »

Leugens rondom dood Bin Laden ontrafeld

Leugens rondom dood Bin Laden ontrafeld

De VS heeft niet eigenhandig de verblijfplaats van Bin Laden in 2011 bestormd, maar werd daarin bijgestaan door de Pakistaanse autoriteiten. De most wanted terrorist bevond zich op dat moment reeds in gevangenschap. De Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh heeft het aangedurfd de grootste parel aan Obama’s kroon van zijn glans te ontdoen. In een essay…Lees meer »

Megazwendel bij goede doelen tegen kanker: geld ging op aan auto’s, luxe reisjes en datingsites

Megazwendel bij goede doelen tegen kanker: geld ging op aan auto's, luxe reisjes en datingsites

Vier Amerikaanse goede doelen voor een betere bestrijding van kanker hebben op grote schaal fraude gepleegd, zo meldt de New York Times. Donateurs zijn op grote schaal misleid doordat medewerkers van de instellingen tussen 2008 en 2012 gezamenlijk 187 miljoen dollar achterover hebben gedrukt, terwijl de indruk werd gewekt dat het naar de ondersteuning van…Lees meer »

Maken kassabonnetjes je ziek?

Maken kassabonnetjes je ziek?

Tijdschrift Eos besteedt deze maand aandacht aan hormoonverstorende stoffen in onze dagelijkse omgeving. Die stoffen zitten volgens Eos in honderden alledaagse producten, waaronder plastic verpakkingen, cosmetica en conservenblikken, in speelgoed, meubels en zelfs in kassabonnetjes. Wetenschappelijke studies linken de blootstelling aan hormoonverstoorders onder meer aan een verhoogd risico op overgewicht, een lagere intelligentie, verminderde vruchtbaarheid…Lees meer »

March Against Monsanto: Honderdduizenden de straat op tegen meest gehate bedrijf ter wereld

March Against Monsanto: Honderdduizenden de straat op tegen meest gehate bedrijf ter wereld

Er is slechts één bedrijf waartegen ieder jaar een internationale mars wordt georganiseerd. Op zaterdag 23 mei is het weer zo ver. De March Against Monsanto. Honderdduizenden mensen zullen meedoen aan een vreedzaam protest tegen het landbouwbedrijf. De website March Against Monsanto meldt dat er in alle windstreken wordt gedemonstreerd. Van Bordeaux tot Göteborg en van…Lees meer »

Wetenschappers TU Delft vinden zelfhelend biologisch beton uit

Wetenschappers TU Delft vinden zelfhelend biologisch beton uit

Gebarsten beton is niet alleen ontsierend, maar ook gevaarlijk. Als water de kans krijgt door de scheuren te sijpelen, kan dat de stabiliteit van een gebouw in gevaar brengen. Na jaren experimenteren komt een Nederlands onderzoeksteam van de TU Delft met een op de natuur geïnspireerde oplossing: biologisch beton dat zichzelf kan herstellen doordat er…Lees meer »

Oeps! Geen smeltend poolijs door global warming

Oeps! Geen smeltend poolijs door global warming

Forbes Magazine heeft NASA-gegevens gepubliceerd waaruit blijkt dat het poolijs, in tegenstelling tot wat veel alarmisten zeggen, niet smelt. James Taylor onthult dat er in vergelijking met het jaar 1979, toen de metingen begonnen, meer poolijs is. Taylor merkt op dat de media nagenoeg geen aandacht hebben besteed aan de nieuwste gegevens. De ijskappen zijn…Lees meer »

Extreme droogte in Californië veroorzaakt door HAARP?

Extreme droogte in Californië veroorzaakt door HAARP?

De extreme droogte in Californië eist een zware tol. Al sinds 2012 kampt de Amerikaanse staat met uitzonderlijke droogte, volgens wetenschappers de ergste in 1200 jaar. De Universiteit van Californië berekende het economische verlies voor 2014 alleen al op 2,2 miljard dollar en 17.000 banen. De miljoenen trekvogels die de staat passeren, vonden nauwelijks nog…Lees meer »

VIDEO: Van 100 naar 19 epileptische aanvallen per dag dankzij cannabis

VIDEO: Van 100 naar 19 epileptische aanvallen per dag dankzij cannabis

De 3-jarige Addyson had tot voor kort tot wel 100 epileptische aanvallen per dag. Ze verhuisde met haar ouders van Ohio naar Colorado, waar medicinale cannabis legaal is. Dankzij de cannabisbehandeling gaat het nu een stuk beter met het meisje. Moeder Heather Benton vertelde aan de zender WCPO dat Addyson twee dagen na de verhuizing…Lees meer »

In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot

In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot

In de documenten van Osama bin Laden die de Amerikaanse geheime diensten hebben vrijgegeven, zit ook een overzicht van zijn bibliotheek. Hij had veel Engelstalige boeken, vooral over samenzweringstheorieën, ook over 11 september 2001. De Amerikanen besloten de boekenlijst vrij te geven nadat één van de bekendste journalisten van het land, Seymour Hersh, in een…Lees meer »

Wat gaan de Chinezen aantreffen op de achterkant van de maan?

Wat gaan de Chinezen aantreffen op de achterkant van de maan?

Het ambitieuze Chinese ruimtevaartprogramma aast op een wereldwijde primeur: de eerste landing op de achterkant van de maan. Dat meldt het Russische persbureau Sputnik (Ria Novosti) op gezag van de Chinese staatstelevisie (CCTV). Het gaat om de missie Chang’e-4, waarbij een robotjeep op de achterkant van de maan moet landen. “We praten nu over de…Lees meer »

‘Spontane’ chaos: Demonstraties Ferguson gefinancierd door miljardair George Soros

'Spontane' chaos: Demonstraties Ferguson gefinancierd door miljardair George Soros

De demonstranten die eerder dit jaar in de Amerikaanse stad Ferguson de straat opgingen om te plunderen en gebouwen in brand te steken, zijn betaald door organisaties die worden gesteund door miljardair en Bilderberger George Soros. Althans, de frontgroepen van Soros beloofden de betogers een riante beloning, maar omdat sommigen van hen nog niet uitbetaald hebben gekregen…Lees meer »