• Nieuwe column 19 juni 2015
  • Word nu NineForNews Sponsor
  • agenda
► Recente berichten

De waarheid komt nu aan het licht: Hoe Amerika de opkomst van ISIS in Syrië en Irak aanwakkerde

De waarheid komt nu aan het licht: Hoe Amerika de opkomst van ISIS in Syrië en Irak aanwakkerde

Afgelopen maand werd de rechtszaak tegen de Zweed Bherlin Gildo, die werd beschuldigd van terrorisme in Syrië, geschrapt nadat was gebleken dat de Britse inlichtingendienst dezelfde rebellengroepen had bewapend die de verdachte steunde. Dat schrijft Seumas Milne in een opiniestuk in de Britse krant The Guardian. De aanklager besloot de zaak niet voort te zetten…Lees meer »

Miljoenen jaren oude stukken gereedschap gevonden in Frankrijk?

Miljoenen jaren oude stukken gereedschap gevonden in Frankrijk?

In een steengroeve in de buurt van de Franse stad Aix-en-Provence deden werklieden eind 18e eeuw een vondst die tot op de dag van vandaag een mysterie blijft. Ze groeven door vele lagen kalksteen en troffen tussen de 11e en 12e laag door mensen gemaakte voorwerpen aan die in strijd leken te zijn met de tijdlijn…Lees meer »

8 onbeantwoorde vragen over het UFO-incident bij Roswell

8 onbeantwoorde vragen over UFO-incident bij Roswell

Achtenzestig jaar geleden crashte er iets in de buurt van Roswell in New Mexico. In het eerste persbericht stond dat het leger een vliegende schotel had gevonden. Een dag later zei het leger dat er een fout was gemaakt en dat het om een weerballon ging. Nog weer later zei het leger dat het geen weerballon…Lees meer »

Ben je de advertenties op deze site zat?
Sponsor ons dan vanaf € 2,50 per maand en geniet ongestoord van een 100% advertentievrije site.
Klik hier om meer te lezen en om sponsor te worden!

Sluiproutes van de macht: revoluties en geheime netwerken van 1776 tot heden

Sluiproutes van de macht: revoluties en geheime netwerken van 1776 tot heden

Nu alle ogen gericht zijn op de Griekse crisis is het boek ‘Sluiproutes van de macht’ van Jules van Rooyen actueler dan ooit. Hij ontdekte achter de schijnwereld van de media en politiek de grote leugen, de wereld van onbegrensde heerszucht en machtshonger. In het voorjaar van 2010 verklaren vooraanstaande bankiers dat ‘financiële instellingen de…Lees meer »

VIDEO: “Terreuraanslag Tunesië is veroorzaakt door Groot-Brittannië”

VIDEO: "Terreuraanslag Tunesië is veroorzaakt door Groot-Brittannië"

De Britse komiek, acteur en activist Russell Brand vindt het onzin dat Groot-Brittannië vrijdag een minuut stilte heeft gehouden ter nagedachtenis van de terreuraanslag in Tunesië een week geleden, waarbij 30 Britten om het leven kwamen. De minuut stilte is volgens Brand een ‘leeg en zinloos gebaar en onderdeel van een algemeen beleid van bulls***’….Lees meer »

“Griekse schulden werden opgelegd met kwaadaardige methodes om Duitse en Nederlandse banken te redden”

"Griekse schulden werden opgelegd met kwaadaardige methodes om Duitse en Nederlandse banken te redden"

De onderzoekscommissie die de Griekse schulden heeft geanalyseerd, presenteerde afgelopen maand zijn eerste bevindingen aan het Griekse parlement. “Deze schulden werden opgelegd met onwettelijke en kwaadaardige methodes om Duitse, Franse en Nederlandse banken te redden, wetende dat dit voor de Grieken een sociale ramp zou worden,” zei commissielid Renaud Vivien. In april werd besloten een waarheidscommissie…Lees meer »

New Horizons spot 4 mysterieuze donkere vlekken op Pluto

New Horizons spot 4 mysterieuze donkere vlekken op Pluto

Ruimtesonde New Horizons van NASA heeft met behulp van twee speciale camera’s de meest gedetailleerde foto’s ooit gemaakt van dwergplaneet Pluto. Op de beelden ontdekten onderzoekers iets opmerkelijks: vier donkere vlekken die ze niet thuis kunnen brengen. De donkere vlekken, elk ongeveer 480 kilometer in doorsnee, zijn gegroepeerd langs de evenaar van Pluto, aan de…Lees meer »

Oostenrijk uit de EU? Meer dan 260.000 Oostenrijkers tekenen petitie over exit uit de Europese Unie

Oostenrijk uit de EU? Meer dan 260.000 Oostenrijkers tekenen petitie over exit uit de Europese Unie

Het Oostenrijkse parlement moet gaan praten over een mogelijke exit uit de Europese Unie. De 66-jarige Oostenrijkse Inge Rauscher heeft met een burgerinitiatief een kwart miljoen handtekeningen opgehaald. Daarmee verplicht ze het parlement te beslissen of er een referendum moet komen. In 2000 deed de vrouw ook al een poging en haalde ze 190.000 handtekeningen…Lees meer »

Indiase man heeft al 75 jaar niets gegeten of gedronken

Indiase man heeft al 75 jaar niets gegeten of gedronken

Een Indiase heilige die al 75 jaar zonder eten en drinken zegt te leven, blijft een mysterie voor artsen. De man werd twee weken in een ziekenhuis in Ahmedabad geobserveerd door een team van 30 specialisten en bleek inderdaad niets te eten of te drinken. Toch is Prahlad Jani gezond. De 85-jarige man beschikt volgens…Lees meer »

Bill Maher: “Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins”

Bill Maher: "Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins"

Robert F. Kennedy jr., de neef van de vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy, was onlangs te gast bij Bill Maher. Hij vertelde dat hij stad en land afreisde om mensen te vertellen over de gevaren van de uitstoot van kwik door kolencentrales, toen hij overal waar hij kwam te horen kreeg dat kwik vooral…Lees meer »

Monsterverdrag TTIP zet genetisch gemodificeerd voedsel op ons menu

Monsterverdrag TTIP zet genetisch gemodificeerd voedsel op ons menu

De recente goedkeuring van nieuwe genetisch gemodificeerde gewassen (ggo’s) zou niets te maken hebben met het omstreden vrijhandelsakoord TTIP, maar documenten van de Europese Commissie vertellen een ander verhaal. Op 24 april keurde de Europese Commissie met één enkel besluit maar liefst 19 ggo’s goed voor import naar de EU. Het gaat om maïs en…Lees meer »

Professor: “Aliens bestaan en zien eruit als mensen”

Professor: "Aliens bestaan en zien eruit als mensen"

Je ziet ze in films vaak als groene mannetjes met lange armen en grote ogen. Aliens uit de ruimte spreken al decennialang tot de verbeelding. In een nieuw boek van een gerenommeerde bioloog valt te lezen dat aliens waarschijnlijk heel erg op mensen lijken. Professor Simon Conway Morris heeft gezegd dat buitenaardsen die op ons lijken op…Lees meer »

Inwoners Irak: “Wij weten dat Amerika terreurgroep ISIS voorziet van wapens en voedsel”

Inwoners Irak: "Wij weten dat Amerika terreurgroep ISIS voorziet van wapens en voedsel"

Een toenemend aantal inwoners van Irak beschuldigt de Verenigde Staten van de opmars van ISIS in hun land, zo schrijft de Wall Street Journal. Toen journalist Yaroslav Trofimov Irakese vluchtelingen interviewde in een tentenkamp in Bagdad kwam hij tot de ontdekking dat veel Irakezen van mening zijn dat de terreurbeweging directe steun krijgt van de Amerikaanse overheid. “We…Lees meer »