• Nieuwe column 19 juni 2015
  • Word nu NineForNews Sponsor
  • agenda
► Recente berichten

Mysterieuze dood: Lichaam van arts die vaccins aan autisme linkte gevonden in rivier

Mysterieuze dood: Arts die vaccins aan autisme linkte dood gevonden in rivier

De Amerikaanse arts Jeff Bradstreet, die kinderen hielp die zouden zijn beschadigd door vaccins, werd eerder deze maand dood aangetroffen onder wat velen ‘verdachte omstandigheden’ noemen. Het lichaam van de arts dreef in een rivier in de staat North Carolina en vertoonde een schotwond in de borst. Een visser stuitte op vrijdag 19 juni op…Lees meer »

Ster van Bethlehem? Spectaculaire samenstand van Venus en Jupiter

Ster van Bethlehem? Spectaculaire samenstand van Venus en Jupiter

Venus en Jupiter zijn vandaag en morgen vlak bij elkaar te zien aan de hemel. De planeten, die in werkelijkheid miljoenen kilometers bij elkaar vandaan staan, bewegen zo dicht langs elkaar dat ze lijken te versmelten. De twee helderste planeten aan de avondhemel zijn het beste zichtbaar rond 23.00 uur richting het noordwesten. De site Sky…Lees meer »

Harvard-professor: “Ja, mensen worden ontvoerd door aliens”

Harvard-professor: "Ja, mensen worden ontvoerd door aliens"

John Mack was een Amerikaans psychiater en hoogleraar aan de Harvard Medical School, die voor zijn biografie van T.E. Lawrence werd bekroond met de Pulitzerprijs. Mack is vooral bekend geworden door zijn onderzoek naar de ervaringen van mensen die beweerden te zijn ontvoerd door buitenaardse wezens. Hij was zo ongeveer de enige serieuze wetenschapper die…Lees meer »

Ben je de advertenties op deze site zat?
Sponsor ons dan vanaf € 2,50 per maand en geniet ongestoord van een 100% advertentievrije site.
Klik hier om meer te lezen en om sponsor te worden!

Plaveit Agenda 21 de weg voor een werelddictatuur?

Plaveit Agenda 21 de weg voor een werelddictatuur?

Groene ruimte, schone energie, stedelijke dichtheid en… een werelddicatuur. Volgens een populaire samenzweringstheorie verbindt een 23 jaar oude VN-resolutie over duurzame ontwikkeling al deze zaken met elkaar. Agenda 21 zou een essentieel onderdeel zijn van een plan om de mensheid te onderwerpen aan een eco-totalitaire staat. Voorzitter van het American Policy Center Tom DeWeese omschrijft…Lees meer »

Aanzienlijke daling criminaliteit en schooluitval in Chicago door meditatie

Aanzienlijke daling criminaliteit en schooluitval in Chicago door meditatielessen

Een goedkoop en eenvoudig naschools programma voor leerlingen van middelbare scholen in Chicago heeft criminaliteit, schooluitval en spijbelen aanzienlijk teruggedrongen. Dat blijkt uit een studie van een gerenommeerd Amerikaans onderzoeksbureau. De leerlingen kregen onder meer eenvoudige adem- en meditatieoefeningen om hun emoties beter te controleren bij het nemen van moeilijke beslissingen. De onderzoekers nodigden 1473…Lees meer »

“Nederlandse overheid misleidt burgers over TTIP”

"Nederlandse overheid misleidt burgers over TTIP"

De Nederlandse overheid en minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking lichten Nederlanders stelselmatig verkeerd in over de gevolgen van het omstreden vrijhandelsakkoord TTIP. Dat stelt voedselwaakhond foodwatch. Cijfers worden selectief uit rapporten gehaald om een positief beeld te schetsen en de nadelige effecten van het vrijhandelsverdrag worden veelal genegeerd. Foodwatch vindt het schandalig…Lees meer »

VIDEO: “Dood is niet dood, ons bewustzijn is eeuwig”

VIDEO: "Dood is niet dood, ons bewustzijn is eeuwig"

Al eeuwenlang duiken er verhalen op van mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad. Ze beschrijven dat ze uit hun lichaam zijn getreden en alles kunnen zien. Ze zien een helder licht aan het einde van een tunnel of ze lijken omringd te zijn door schimmen. Uitzonderlijk lijkt het niet, want miljoenen mensen over de hele…Lees meer »

Het alternatieve scheppingsverhaal van de mensheid en de occulte wortels van het nazi-rijk

Het alternatieve scheppingsverhaal van de mensheid en de occulte wortels van het nazi-rijk

Hoog in de Himalaya leven volgens een oude Aziatische legende de ware vorsten van deze wereld. In het oud-Indische sanskriet worden zij de mahatma’s genoemd, de ‘grote zielen’. Ze zijn ontsnapt aan het samsara, het eeuwig draaiende wiel van dood en wedergeboorte. Ze zijn voorbij de limieten die de materie aan gewone stervelingen stelt. Ze…Lees meer »

Moeder (30) ‘behandeld als crimineel’ omdat ze haar 3-jarige dochtertje cannabisolie geeft tegen epilepsie

Moeder (30) 'behandeld als crimineel' omdat ze haar 3-jarige dochtertje cannabisolie geeft tegen epilepsie

Een Britse moeder is naar eigen zeggen ‘behandeld als een crimineel’ omdat ze haar dochtertje cannabisolie geeft tegen epileptische aanvallen. De autoriteiten dreigden zelfs haar beide kinderen uit huis te laten plaatsen. Louise Bostock (30) begon de legale olie te gebruiken om te voorkomen dat haar 3-jarige dochter Jayla heftige epileptische aanvallen krijgt. Het meisje…Lees meer »

VIDEO: Italië in de ban van indrukwekkende graancirkel

VIDEO: Italië in de ban van indrukwekkende graancirkel

In de gemeente Cervia in de Italiaanse provincie Ravenna is in de nacht van 19 op 20 juni een indrukwekkende graancirkel verschenen. Dat melden Italiaanse media. Inwoners van het plaatsje Milano Marittima keken ’s ochtends raar op toen in een graanveld aan de kust een enorme graancirkel was verschenen. Graancirkels worden overal ter wereld gezien,…Lees meer »

Geoloog: “Sfinx van Gizeh is veel ouder dan gedacht”

Geoloog: "Sfinx van Gizeh is veel ouder dan gedacht"

Is een groot deel van de menselijke geschiedenis uit de schoolboeken gelaten? Geoloog dr. Robert Schoch bespreekt zijn onderzoek naar de beroemde Sfinx van Gizeh. De meeste egyptologen nemen aan dat de sfinx rond 2500 voor Christus is gebouwd. Schoch heeft de sfinx recent gedateerd op 6000 tot 12.000 voor Christus op basis van tekenen…Lees meer »

VIDEO: NASA onderbreekt livefeed ruimtestation ISS ‘nadat drie UFO’s langs de aarde vliegen’

VIDEO: NASA onderbreekt livefeed ruimtestation ISS 'nadat drie UFO's langs de aarde vliegen'

De NASA zou de livestream vanaf het internationale ruimtestation ISS hebben onderbroken op het moment dat er drie UFO’s bij de aarde verschenen. Het houdt de gemoederen nogal bezig. In de video zijn drie ongeïdentificeerde vliegende objecten te zien die uit de atmosfeer tevoorschijn komen. De lichten verlaten onze planeet enkele seconden voordat de livefeed door NASA…Lees meer »

VIDEO: Reusachtige draaikolk in Amerikaans meer maakt indruk

VIDEO: Reusachtige draaikolk in Amerikaans meer maakt indruk

In Lake Texoma, op de grens tussen de Amerikaanse staten Texas en Oklahoma, is een reusachtige draaikolk ontstaan. Het meer lijkt recht voor de neus van verbaasde toeschouwers te worden leeggezogen. De draaikolk, die pas geleden is ontstaan, zorgde gelijk voor een sensatie op Twitter toen het Amerikaanse leger een video online zette. Volgens het…Lees meer »