• Nieuwe column 19 juni 2015
  • Word nu NineForNews Sponsor
  • agenda
► Recente berichten

VIDEO: “Terreuraanslag Tunesië is veroorzaakt door Groot-Brittannië”

VIDEO: "Terreuraanslag Tunesië is veroorzaakt door Groot-Brittannië"

De Britse komiek, acteur en activist Russell Brand vindt het onzin dat Groot-Brittannië vrijdag een minuut stilte heeft gehouden ter nagedachtenis van de terreuraanslag in Tunesië een week geleden, waarbij 30 Britten om het leven kwamen. De minuut stilte is volgens Brand een ‘leeg en zinloos gebaar en onderdeel van een algemeen beleid van bulls***’….Lees meer »

“Griekse schulden werden opgelegd met kwaadaardige methodes om Duitse en Nederlandse banken te redden”

"Griekse schulden werden opgelegd met kwaadaardige methodes om Duitse en Nederlandse banken te redden"

De onderzoekscommissie die de Griekse schulden heeft geanalyseerd, presenteerde afgelopen maand zijn eerste bevindingen aan het Griekse parlement. “Deze schulden werden opgelegd met onwettelijke en kwaadaardige methodes om Duitse, Franse en Nederlandse banken te redden, wetende dat dit voor de Grieken een sociale ramp zou worden,” zei commissielid Renaud Vivien. In april werd besloten een waarheidscommissie…Lees meer »

New Horizons spot 4 mysterieuze donkere vlekken op Pluto

New Horizons spot 4 mysterieuze donkere vlekken op Pluto

Ruimtesonde New Horizons van NASA heeft met behulp van twee speciale camera’s de meest gedetailleerde foto’s ooit gemaakt van dwergplaneet Pluto. Op de beelden ontdekten onderzoekers iets opmerkelijks: vier donkere vlekken die ze niet thuis kunnen brengen. De donkere vlekken, elk ongeveer 480 kilometer in doorsnee, zijn gegroepeerd langs de evenaar van Pluto, aan de…Lees meer »

Ben je de advertenties op deze site zat?
Sponsor ons dan vanaf € 2,50 per maand en geniet ongestoord van een 100% advertentievrije site.
Klik hier om meer te lezen en om sponsor te worden!

Oostenrijk uit de EU? Meer dan 260.000 Oostenrijkers tekenen petitie over exit uit de Europese Unie

Oostenrijk uit de EU? Meer dan 260.000 Oostenrijkers tekenen petitie over exit uit de Europese Unie

Het Oostenrijkse parlement moet gaan praten over een mogelijke exit uit de Europese Unie. De 66-jarige Oostenrijkse Inge Rauscher heeft met een burgerinitiatief een kwart miljoen handtekeningen opgehaald. Daarmee verplicht ze het parlement te beslissen of er een referendum moet komen. In 2000 deed de vrouw ook al een poging en haalde ze 190.000 handtekeningen…Lees meer »

Indiase man heeft al 75 jaar niets gegeten of gedronken

Indiase man heeft al 75 jaar niets gegeten of gedronken

Een Indiase heilige die al 75 jaar zonder eten en drinken zegt te leven, blijft een mysterie voor artsen. De man werd twee weken in een ziekenhuis in Ahmedabad geobserveerd door een team van 30 specialisten en bleek inderdaad niets te eten of te drinken. Toch is Prahlad Jani gezond. De 85-jarige man beschikt volgens…Lees meer »

Bill Maher: “Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins”

Bill Maher: "Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins"

Robert F. Kennedy jr., de neef van de vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy, was onlangs te gast bij Bill Maher. Hij vertelde dat hij stad en land afreisde om mensen te vertellen over de gevaren van de uitstoot van kwik door kolencentrales, toen hij overal waar hij kwam te horen kreeg dat kwik vooral…Lees meer »

Monsterverdrag TTIP zet genetisch gemodificeerd voedsel op ons menu

Monsterverdrag TTIP zet genetisch gemodificeerd voedsel op ons menu

De recente goedkeuring van nieuwe genetisch gemodificeerde gewassen (ggo’s) zou niets te maken hebben met het omstreden vrijhandelsakoord TTIP, maar documenten van de Europese Commissie vertellen een ander verhaal. Op 24 april keurde de Europese Commissie met één enkel besluit maar liefst 19 ggo’s goed voor import naar de EU. Het gaat om maïs en…Lees meer »

Professor: “Aliens bestaan en zien eruit als mensen”

Professor: "Aliens bestaan en zien eruit als mensen"

Je ziet ze in films vaak als groene mannetjes met lange armen en grote ogen. Aliens uit de ruimte spreken al decennialang tot de verbeelding. In een nieuw boek van een gerenommeerde bioloog valt te lezen dat aliens waarschijnlijk heel erg op mensen lijken. Professor Simon Conway Morris heeft gezegd dat buitenaardsen die op ons lijken op…Lees meer »

Inwoners Irak: “Wij weten dat Amerika terreurgroep ISIS voorziet van wapens en voedsel”

Inwoners Irak: "Wij weten dat Amerika terreurgroep ISIS voorziet van wapens en voedsel"

Een toenemend aantal inwoners van Irak beschuldigt de Verenigde Staten van de opmars van ISIS in hun land, zo schrijft de Wall Street Journal. Toen journalist Yaroslav Trofimov Irakese vluchtelingen interviewde in een tentenkamp in Bagdad kwam hij tot de ontdekking dat veel Irakezen van mening zijn dat de terreurbeweging directe steun krijgt van de Amerikaanse overheid. “We…Lees meer »

Er is een eenvoudige oplossing voor de Griekse crisis: straf de verantwoordelijken!

Er is een eenvoudige oplossing voor de Griekse crisis: straf de verantwoordelijken!

Krijgt u ook zo’n punthoofd van al die tegenstrijdige berichten over Griekenland en de oorzaak van de Griekse crisis? Hoe moet de Griekse crisis worden opgelost? De oplossing is simpel. We lopen even langs de oorzaken van deze crisis. Griekenland trad toe tot de Europese Unie en de eurozone op basis van zwaar vervalste boeken….Lees meer »

VIDEO: 2000 jaar oude mummie gevonden in Amerika

VIDEO: 2000 jaar oude mummie gevonden in Amerika

Geodeten die bezig waren in een gebied in Indiana waar een steengroeve moet komen, zijn op een gemummificeerd lichaam gestuit dat tot wel 2000 jaar oud kan zijn. “Ze konden een hoofd en een romp onderscheiden,” zei een lokale sheriff. “Het zou kunnen gaan om een begraafplaats van indianen.” Omdat de mummie dateert van voor 1940…Lees meer »

Hooggerechtshof dwingt Duitse parlement UFO-geheimen vrij te geven

Hooggerechtshof dwingt Duitse parlement UFO-geheimen vrij te geven

Na jaren van rechtszaken heeft het Duitse Hooggerechtshof de Bundestag opdracht gegeven informatie over UFO’s, de zoektocht naar buitenaardse intelligenties en een speciale VN-resolutie over onderzoek naar UFO’s vrij te geven. Deze informatie is verzameld door de wetenschappelijke dienst van het Duitse parlement. Tot op heden hield de Bundestag deze informatie niet alleen geheim, ook…Lees meer »

Onderzoek: Als je in een zwart gat valt verander je in een hologram

Onderzoek: Als je in een zwart gat valt verander je in een hologram

Wetenschappers hebben een theorie bedacht die kan verklaren wat er met materie gebeurt als het wordt opgeslokt door een zwart gat: het wordt een hologram. Hoewel we weten dat een zwart gat materie opslokt, hebben we geen idee wat er met die ‘informatie’ gebeurt als het zwarte gat verdwijnt. Toch is het antwoord op deze…Lees meer »