• Word nu NineForNews Sponsor
  • columns2015-04-13
  • agenda
► Recente berichten

Pizza Hut en Taco Bell schrappen alle kunstmatige ingrediënten

Pizza Hut en Taco Bell schrappen alle kunstmatige ingrediënten

Bij de Amerikaanse fastfoodketens Pizza Hut en Taco Bell vindt een heuse ommekeer plaats. Kunstmatige smaak- en kleurstoffen worden er geschrapt en vervangen door échte ingrediënten, zo meldt persbureau AP. Fastfoodketens zijn op zoek naar minder afschrikwekkende ingrediënten. Als je gekruid rundvlees in je taco van Taco Bell bestelt, moet dat vlees gekruid zijn met…Lees meer »

Witte vlekken op Ceres nog altijd in mysterie gehuld: wat zijn het?

Witte vlekken op Ceres nog altijd in mysterie gehuld: wat zijn het?

De mysterieuze stippen op Ceres zijn op nieuwe beelden van de NASA van dichtbij te zien. Ruimtesonde Dawn legde de vlekken vast. Op beelden van 16 en 20 mei zijn een aantal heldere stippen te zien die wetenschappers al enige tijd voor een raadsel stellen. De NASA is nu zelfs een poll gestart over de vlekken….Lees meer »

“Wie is er verantwoordelijk voor het sproeien van chemtrails?”

"Wie is er verantwoordelijk voor het sproeien van chemtrails"

Kylie Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, heeft op Twitter vragen gesteld over de witte strepen die in de lucht worden achtergelaten door vliegtuigen. Ze schreef aan haar negen miljoen volgers: “Laten we onszelf afvragen… Waarom zag ik op weg naar mijn werk 75 vliegtuigen wit spul sproeien? Wie financiert dit en waarom gebeurt het? Wordt…Lees meer »

Topcardioloog: private zorgverleners lichten de boel op en laten patiënten onnodig behandelen

Topcardioloog: private zorgverleners lichten de boel op en laten patiënten onnodig behandelen

Private zorgverleners zijn hebzuchtig en azen op patiënten. Dat zegt de Britse hartspecialist John Dean. Hij voegde toe dat het voor een groot deel oplichters zijn die vooral bezig zijn met het verrijken van zichzelf in plaats van het verlenen van goede zorg. In Groot-Brittannië wordt de gezondheidszorg voornamelijk aangeboden door de National Health Service (NHS). Het aantal…Lees meer »

Overal zit suiker in

Overal zit suiker in

Hoeveel suiker zit er in een blikje cola? Kinderen van groep 6 en 7 van de Sint Paulusschool in Leeuwarden kregen een les gezond eten en drinken in de supermarkt. Bij het frisdrankschap mochten de kinderen hun favoriete drinken in het mandje doen. Flesjes sportdrank, energiedrankjes, cola, Fanta; alles wat ongezond is vinden ze lekker….Lees meer »

Wetenschappelijk bewezen: leef langer dankzij kamillethee

Wetenschappelijk bewezen: leef langer dankzij kamillethee

Kamillethee is niet alleen lekker en de ideale remedie tegen stress. Regelmatig een kopje drinken heeft nog andere gezondheidsvoordelen. Een nieuw onderzoek toont een belangrijke correlatie aan tussen het regelmatig drinken van kamillethee en een verminderd risico om te sterven. Opvallend genoeg geldt dit alleen voor vrouwen. Zij hadden tijdens het onderzoek maar liefst 29…Lees meer »

Charlie Hebdo-weduwe: “Ik wil de waarheid over de aanslagen weten”

Charlie Hebdo-weduwe: "Ik wil de waarheid over de aanslagen weten"

Schrijfster Maryse Wolinski was 44 jaar getrouwd met Georges Wolinski, één van de tekenaars van Charlie Hebdo die op 7 januari 2015 werd gedood tijdens de aanslag op het hoofdkantoor van het blad in Parijs. Aan het Franse regionale dagblad Le Dauphiné Libéré laat ze weten twijfels te hebben bij de officiële versie van de…Lees meer »

Falende wetenschap: angst voor cholesterol is ongegrond

Falende wetenschap: angst voor cholesterol is ongegrond

De afgelopen decennia hebben we te horen gekregen dat we bepaalde voedselproducten maar beter kunnen vermijden omdat ze rijk zijn aan cholesterol. Ze zouden onze aderen verstoppen en hartziekte en beroertes veroorzaken. Uit een Amerikaans rapport blijkt dat de wetenschap er wel eens naast zou kunnen zitten. Eieren, boter en bacon hebben sinds de jaren zeventig…Lees meer »

Ingehuurde demonstranten Ferguson boos omdat ze nog geen geld hebben gekregen van George Soros

Ingehuurde demonstranten Ferguson boos omdat ze nog geen geld hebben gekregen van George Soros

Demonstranten die afgelopen jaar in de stad Ferguson in de Amerikaanse staat Missouri gebouwen in brand staken, politiewagens omver duwden en winkels leegplunderden, kregen tot 5000 dollar per maand om deel te nemen aan de protesten. De groep die hen zou uitbetalen, Missourians Organizing for Reform and Empowerment (MORE), liet de demonstranten vervolgens in de…Lees meer »

VIDEO: Werd stevia overwogen als middel om de bevolkingsgroei terug te dringen?

VIDEO: Werd stevia overwogen als middel om de bevolkingsgroei terug te dringen?

Misschien is stevia, het natuurlijke alternatief voor suiker en kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, toch niet zo goed voor ons als we dachten. De mensen achter Truthstream Media zijn op een studieboek uit 1970 gestuit dat is geschreven door Paul en Anne Ehrlich. Het gaat om de voorloper van het boek Ecoscience, dat het tweetal schreef met…Lees meer »

Wonderkind (11) heeft al drie universitaire diploma’s op zak

Wonderkind (11) heeft al drie universitaire diploma's op zak

Tanishq Abraham heeft al drie universitaire diploma’s op zak, heeft zijn zinnen gezet op een Nobelprijs en wil ooit president van Amerika worden. De 11-jarige Tanishq uit Sacramento werd op zijn vierde toegelaten tot Mensa – een vereniging van mensen met een uitzonderlijk hoog IQ – en begon op zijn zevende aan zijn eerste universitaire…Lees meer »

Geheim document Pentagon bewijst: opkomst terreurgroep IS was onderdeel van het plan

Geheim document Pentagon bewijst: opkomst terreurgroep IS was onderdeel van het plan

Judicial Watch, een waakhond die de Amerikaanse regering en het juridische systeem in de gaten houdt, heeft de hand weten te leggen op ruim 100 vrijgegeven overheidsdocumenten. In één van de stukken, dat dateert van augustus 2012, wordt ‘vernietigend bewijs geleverd voor de Amerikaanse hand in de opkomst van de Islamitische Staat’. Het militaire apparaat van…Lees meer »

Teken van het Beest: volgen van kinderen via RFID-chip binnenkort realiteit

VIDEO: Volgen van kinderen via RFID-chip 'binnenkort realiteit'

Een microchip laten implanteren in je lichaam. Hoewel het voor de meesten nogal Orwelliaans klinkt, zijn er al mensen dit het doen. Ze kunnen inloggen op hun computer, de voordeur op slot doen of hun auto starten met behulp van de RFID-chip in hun hand. Er zijn mensen die een stap verder gaan. Er wordt…Lees meer »

Oud-medewerker VN claimt bewijs te hebben voor ‘aliens en bio-robots’ op Mars

Oud-medewerker VN claimt bewijs te hebben voor 'aliens en bio-robots' op Mars

Een 58-jarige man die voor de Verenigde Naties in New York zou hebben gewerkt, heeft naar eigen zeggen bewijs gevonden voor ‘aliens’ en bio-robots op Mars. Dit bewijs bestaat uit foto’s die zijn vrijgegeven door NASA. Andre Gignac zegt dat op de foto’s, die zijn gemaakt bij de berg Aeolis Mons, levensvormen te zien zijn. De voormalige…Lees meer »

In heel Nederland demonstraties tegen Monsanto: “Wurgakkoord TTIP helpt democratie om zeep”

In heel Nederland demonstraties tegen Monsanto: "Wurgakkoord TTIP helpt democratie om zeep"

Duizenden actievoerders hebben zaterdag in heel Nederland (en België) gedemonstreerd tegen het omstreden vrijhandelsverdrag TTIP tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten en agroreus Monsanto. Er waren demonstraties in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Den Haag, Groningen, Alkmaar en Zwolle. De actie werd gehouden onder de noemer March Against Monsanto, een biotech-bedrijf dat omstreden…Lees meer »

VIDEO: Bewakingscamera legt mysterieus object vast in museum

VIDEO: Bewakingscamera legt mysterieus object vast in museum

Op bewakingsbeelden is een vreemd object te zien in het US Space Walk of Fame Museum in het Amerikaanse Titusville. Medewerkers van het museum hebben het bolvormige object al enkele keren gezien, maar hebben geen idee wat het is. De bol is afgelopen week twee keer vastgelegd door bewakingscamera’s. De beelden van 12 mei zijn gemaakt…Lees meer »

“Het zou mij niet verbazen als Amerika 9/11 en de aanslag in Parijs zelf heeft geënsceneerd”

"Het zou mij niet verbazen als Amerika 9/11 en de aanslag in Parijs zelf heeft geënsceneerd"

Fajah Lourens heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan over 9/11 en de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. De voormalige GTST-actrice vermoedt namelijk dat de Amerikaanse overheid erachter zit. “Eerlijk gezegd zou het mij niet verbazen als Amerika 9/11 zelf heeft geënsceneerd om een reden te hebben Irak binnen te vallen. Net als die aanslag begin januari…Lees meer »

Leugens rondom dood Bin Laden ontrafeld

Leugens rondom dood Bin Laden ontrafeld

De VS heeft niet eigenhandig de verblijfplaats van Bin Laden in 2011 bestormd, maar werd daarin bijgestaan door de Pakistaanse autoriteiten. De most wanted terrorist bevond zich op dat moment reeds in gevangenschap. De Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh heeft het aangedurfd de grootste parel aan Obama’s kroon van zijn glans te ontdoen. In een essay…Lees meer »