• Nieuwe column 19 juni 2015
  • Word nu NineForNews Sponsor
  • agenda
► Recente berichten

Chemicus publiceert baanbrekend onderzoek over ‘aluminiumvergifting van de mensheid door geo-engineering’

Chemicus publiceert baanbrekend onderzoek over 'aluminiumvergifting van de mensheid door geo-engineering'

De academische wereld raakt in toenemende mate geïnteresseerd in geo-engineering, het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen op aarde om het klimaat te veranderen. In 2013 werd bekend dat de CIA 630.000 dollar heeft vrijgemaakt voor geo-engineering. Er wordt onder meer onderzoek gedaan naar de verspreiding van aerosolen in de stratosfeer om het effect…Lees meer »

Russische wetenschappers ontdekken manier om Alzheimer te genezen

Russische wetenschappers ontdekken manier om Alzheimer te genezen

Russische wetenschappers hebben een nieuwe methode voor DNA-reparatie ontdekt, waarmee neurodegeneratieve aandoeningen zoals Alzheimer en Parkinson kunnen worden voorkomen en genezen. Onderzoekers van de Staatsuniversiteit van Moskou hebben hun bevindingen gepubliceerd in het tijdschrift Science Advances. “Vroege detectie en reparatie van beschadigd DNA is essentieel voor het functioneren en de overleving van cellen,” aldus de…Lees meer »

Amerikaanse vrouw die stierf aan mazelen was als kind gevaccineerd

Amerikaanse vrouw die stierf aan mazelen was als kind gevaccineerd

In de Verenigde Staten hebben de autoriteiten het eerste dodelijke geval door mazelen in 12 jaar geregistreerd. Volgens de gezondheidszorg in de staat Washington overleed de vrouw in de lente door een niet vastgestelde diagnose van het virus. Uit de lijkschouwing bleek dat ze was gestorven aan een door mazelen veroorzaakte longontsteking. De vrouw had…Lees meer »

Ben je de advertenties op deze site zat?
Sponsor ons dan vanaf € 2,50 per maand en geniet ongestoord van een 100% advertentievrije site.
Klik hier om meer te lezen en om sponsor te worden!

“De Europese Unie heeft de Griekse crisis veroorzaakt”

"De Europese Unie heeft de Griekse crisis zelf veroorzaakt"

Topeconoom en Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz heeft gezegd dat niet alleen Griekse politici, maar de West-Europese banken en politici zelf de Griekse crisis hebben veroorzaakt. Het referendum in Griekenland over het doorvoeren van hervormingen en bezuinigingen is uitgelopen op een grote zege voor nee-stemmers. 61,3 procent heeft ‘nee’ gestemd en 38,7 procent ‘ja’. Yanis Varoufakis is…Lees meer »

Amazonestam maakt 500 pagina’s dikke encyclopedie over traditionele geneeskunde

Amazonestam maakt 500 pagina's dikke encyclopedie over traditionele geneeskunde

Inheemse tradities, verhalen, culturen en kennis verdwijnen op grote schaal. Hele talen, mythologieën en inheemse groepen sterven uit. Daarom is het nieuws dat een Amazonestam – de Matsé-stam uit Brazilië en Peru – een 500 pagina’s tellende encyclopedie over traditionele geneeskunde heeft gemaakt, des te opvallender. De encyclopedie, die is opgesteld door vijf sjamanen, beschrijft…Lees meer »

De waarheid komt nu aan het licht: Hoe Amerika de opkomst van ISIS in Syrië en Irak aanwakkerde

De waarheid komt nu aan het licht: Hoe Amerika de opkomst van ISIS in Syrië en Irak aanwakkerde

Afgelopen maand werd de rechtszaak tegen de Zweed Bherlin Gildo, die werd beschuldigd van terrorisme in Syrië, geschrapt nadat was gebleken dat de Britse inlichtingendienst dezelfde rebellengroepen had bewapend die de verdachte steunde. Dat schrijft Seumas Milne in een opiniestuk in de Britse krant The Guardian. De aanklager besloot de zaak niet voort te zetten…Lees meer »

Miljoenen jaren oude stukken gereedschap gevonden in Frankrijk?

Miljoenen jaren oude stukken gereedschap gevonden in Frankrijk?

In een steengroeve in de buurt van de Franse stad Aix-en-Provence deden werklieden eind 18e eeuw een vondst die tot op de dag van vandaag een mysterie blijft. Ze groeven door vele lagen kalksteen en troffen tussen de 11e en 12e laag door mensen gemaakte voorwerpen aan die in strijd leken te zijn met de tijdlijn…Lees meer »

8 onbeantwoorde vragen over het UFO-incident bij Roswell

8 onbeantwoorde vragen over UFO-incident bij Roswell

Achtenzestig jaar geleden crashte er iets in de buurt van Roswell in New Mexico. In het eerste persbericht stond dat het leger een vliegende schotel had gevonden. Een dag later zei het leger dat er een fout was gemaakt en dat het om een weerballon ging. Nog weer later zei het leger dat het geen weerballon…Lees meer »

Sluiproutes van de macht: revoluties en geheime netwerken van 1776 tot heden

Sluiproutes van de macht: revoluties en geheime netwerken van 1776 tot heden

Nu alle ogen gericht zijn op de Griekse crisis is het boek ‘Sluiproutes van de macht’ van Jules van Rooyen actueler dan ooit. Hij ontdekte achter de schijnwereld van de media en politiek de grote leugen, de wereld van onbegrensde heerszucht en machtshonger. In het voorjaar van 2010 verklaren vooraanstaande bankiers dat ‘financiële instellingen de…Lees meer »

VIDEO: “Terreuraanslag Tunesië is veroorzaakt door Groot-Brittannië”

VIDEO: "Terreuraanslag Tunesië is veroorzaakt door Groot-Brittannië"

De Britse komiek, acteur en activist Russell Brand vindt het onzin dat Groot-Brittannië vrijdag een minuut stilte heeft gehouden ter nagedachtenis van de terreuraanslag in Tunesië een week geleden, waarbij 30 Britten om het leven kwamen. De minuut stilte is volgens Brand een ‘leeg en zinloos gebaar en onderdeel van een algemeen beleid van bulls***’….Lees meer »

“Griekse schulden werden opgelegd met kwaadaardige methodes om Duitse en Nederlandse banken te redden”

"Griekse schulden werden opgelegd met kwaadaardige methodes om Duitse en Nederlandse banken te redden"

De onderzoekscommissie die de Griekse schulden heeft geanalyseerd, presenteerde afgelopen maand zijn eerste bevindingen aan het Griekse parlement. “Deze schulden werden opgelegd met onwettelijke en kwaadaardige methodes om Duitse, Franse en Nederlandse banken te redden, wetende dat dit voor de Grieken een sociale ramp zou worden,” zei commissielid Renaud Vivien. In april werd besloten een waarheidscommissie…Lees meer »

New Horizons spot 4 mysterieuze donkere vlekken op Pluto

New Horizons spot 4 mysterieuze donkere vlekken op Pluto

Ruimtesonde New Horizons van NASA heeft met behulp van twee speciale camera’s de meest gedetailleerde foto’s ooit gemaakt van dwergplaneet Pluto. Op de beelden ontdekten onderzoekers iets opmerkelijks: vier donkere vlekken die ze niet thuis kunnen brengen. De donkere vlekken, elk ongeveer 480 kilometer in doorsnee, zijn gegroepeerd langs de evenaar van Pluto, aan de…Lees meer »

Oostenrijk uit de EU? Meer dan 260.000 Oostenrijkers tekenen petitie over exit uit de Europese Unie

Oostenrijk uit de EU? Meer dan 260.000 Oostenrijkers tekenen petitie over exit uit de Europese Unie

Het Oostenrijkse parlement moet gaan praten over een mogelijke exit uit de Europese Unie. De 66-jarige Oostenrijkse Inge Rauscher heeft met een burgerinitiatief een kwart miljoen handtekeningen opgehaald. Daarmee verplicht ze het parlement te beslissen of er een referendum moet komen. In 2000 deed de vrouw ook al een poging en haalde ze 190.000 handtekeningen…Lees meer »