Homepagina » Adverteren op NineForNews.nl

Adverteren op NineForNews.nl

Ken je het probleem? Je hebt een geweldig product, een fantastische dienst, of iets anders… nu nog zorgen dat zoveel mogelijk mensen het weten!

NineForNews.nl is de snelst groeiende website op het gebied van vrij en onafhankelijk nieuws in de Benelux. Onze website trekt dagelijks vele duizenden bezoekers en we kunnen inmiddels rekenen op maandelijks meer dan 1,5 miljoen paginahits.

Als je snel, veel mensen wilt bereiken, is het plaatsen van een advertentiebanner op NineForNews.nl een uitstekende oplossing.

Adverteren op NineForNews.nl is simpel. Je hebt diverse mogelijkheden die uitgebreid omschreven staan in de NineForNews media kit. Klik op het PDF icoon hieronder om de media kit (PDF-bestand) te downloaden:

 

Download de NineForNews Media Kit

NineForNews media kit

 

Advertorial

Een advertorial is een advertentie in de vorm van een redactioneel artikel. Het is een doeltreffende manier om extra aandacht te genereren voor een merk, product of dienst. NineForNews biedt de gelegenheid om inkomsten te genereren en tegelijkertijd nuttige informatie over te brengen.

Voordelen van een advertorial

  • Onmiddellijke grote aandacht voor je verhaal/product
  • Je advertorial wordt door vele duizenden mensen per dag gezien
  • Je advertorial blijft bestaan, zichtbaar en vindbaar, ook als deze na verloop van tijd naar beneden zakt
  • Goed voor de zoekmachines

Omdat je advertorial blijft bestaan is deze zeer geschikt om er vanuit je eigen website naar te linken. Indien je vanuit de advertorial naar je website/product linkt, is er sprake van een wederzijdse link, wat interessant is voor Google en andere zoekmachines.

Aan het plaatsen van een advertorial zijn voorwaarden verbonden. Zo bepaalt de NineForNews redactie of een advertorial in aanmerking komt om geplaatst te worden. De kosten voor een advertorial zijn € 997,- per plaatsing. Klik hier voor de voorwaarden.

Voor alle advertenties geldt:

  • Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw. Na bestelling ontvang je een factuur die per bankoverboeking dient te worden betaald.
  • Betaling dient vóór plaatsing/verlenging te geschieden en ontvangen te zijn door ons.
  • Na ontvangst van je bestelling en betaling sturen wij een e-mail met het verzoek de banner plus link naar ons toe te sturen.
  • Na ontvangst van de banner wordt deze binnen 24 uur (op werkdagen) geplaatst.