Gezondheid

Amerikaanse Senaat neemt resolutie over natuurgeneeskunde aan

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse Senaat heeft resolutie S. RES. 221 over natuurgeneeskunde unaniem aangenomen.

De resolutie erkent de waarde van de natuurgeneeskunde als een veilige, effectieve en betaalbare methode.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Amerikanen krijgen de aanbeveling zich op de hoogte te laten brengen van het werk van natuurgeneeskundigen, vooral bij de behandeling van chronische aandoeningen.

De American Association of Nurse Practitioners (AANP), de grootste Amerikaanse vakbond voor verpleegkundigen, zegt in een verklaring:

The Congress has now officially recognized the important role naturopathic medicine plays in effectively addressing the nation’s health care needs as well as in addressing the increasingly severe shortage of primary care physicians. For those not yet familiar with the profession, naturopathic physicians attend four-year, in-residence, full-time post-graduate naturopathic medical schools, which are recognized by the Federal Department of Education and by local educational, credentialing bodies. There are currently seven naturopathic medical schools in North America.

Volwaardige plaats

In Nederland drijven we steeds verder af van natuurlijk genezen, maar in de Verenigde Staten heeft men het licht gezien. Volgens Stichting voor innovatief onderzoek en onderwijs van complementaire behandelwijzen (IOCOB) verdient de natuurgeneeskunde een volwaardige plaats aan de Nederlandse universiteiten en hogescholen.

Bij de natuurgeneeskunde staat het zelfgenezend vermogen van het lichaam centraal en wordt ziekte gezien als het gevolg van het ophopen van afvalstoffen. De behandeling richt zich niet op de ziekte of het zieke orgaan, maar op het creëren van omstandigheden waarbij het lichaam zichzelf kan herstellen.

Behandelingen maken gebruik van middelen die de directe natuur biedt. Voorbeelden van behandelingen zijn fytotherapie, bloedreinigingstherapie, ademhalingsoefeningen en massage. Ook kan een therapie gericht zijn op voeding of psychische gesteldheid.

De resolutie vindt u hier terug.

Bron: Iocob.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ned Kelly
Ned Kelly
10 jaren geleden

Hoeveel natuurgenezers zullen eerst nog de dupe worden van een super corrupt systeem voor dat dit in NL wordt aangenomen,neem alleen al maar de Chinese Dr. van de Nieuwmarkt in Amsterdam die ze verboden hebben. Die Dr. is wel meermalen Professor op div. universiteiten rond de wereld en dan zou een stel corrupte hebzuchtige trekpoppen over zijn geneeswijze moeten/mogen beslissen,zooitje tuig is het.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
10 jaren geleden

Dat we in Nederland afdrijven van natuurgeneeskunde, komt omdat de studenten de keuze hebben voor de chemische medicijnen industrie, of natuurgeneeskunde. Ze kiezen bijna allemaal voor de chemische (meer te verdienen denken ze). En ook de voordeeltjes te behalen bij die chemische medicijn fabrikanten.

densie
densie
10 jaren geleden

geef mij de autodidacten maar, de werkelijk, vanuit de bron, christusbewustzijn aanwezige, in waarheid levende, zich om de mensheid bekommerende, liefdevolle, de andere mens begeleidend, op weg naar zelfgenezing……….en die zijn er!!!

Dr. Why
Dr. Why
10 jaren geleden

en sinds wanneer weten politici iets over geneeskunde?
Of over wat dan ook, wat dat betreft 🙂

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x