Gezondheid

Amerikaanse senator: “Vaccins kunnen psychische stoornissen veroorzaken”

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse senator Rand Paul zei tijdens een interview met CNBC dat ouders zelf moeten kunnen beslissen of ze hun kind al dan niet laten inenten.

Hij zei dat hij zijn eigen kind pas op latere leeftijd laat inenten tegen hepatitis B omdat het volgens hem niet veilig is om een kind op jonge leeftijd te veel vaccins te geven. “Ik heb van vele gevallen gehoord waarbij gezonde kinderen na vaccinatie psychische stoornissen kregen,” voegde Paul toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Paul, een voormalig oogarts, deed zijn uitspraken op dezelfde dag dat de Amerikaanse gouverneur Chris Christie zei dat ouders keuzevrijheid moeten hebben als het gaat om de vaccinatie van kinderen.

De gouverneur van New Jersey, die net als Paul overweegt deel te nemen aan de presidentsverkiezingen in 2016, gaf later een verklaring waarin hij zei dat hij van mening is dat kinderen zonder meer gevaccineerd moeten worden tegen ziektes als de mazelen.

De uitspraken van Paul leidden tot de nodige ophef. In een verklaring ontkende hij later te hebben gezegd dat vaccins tot psychische stoornissen kunnen leiden.

In 2012 uitte politica Michele Bachmann kritiek op het plan van toenmalig gouverneur van Texas Rick Perry om meisjes te laten inenten tegen HPV, een virus dat tot baarmoederhalskanker kan leiden. In een interview met het programma Today vertelde Bachmann het verhaal van een vrouw die zei dat haar dochter na het HPV-vaccin was gediagnosticeerd met mentale retardatie.

[NBC News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Ja leuk, maar meneer Rand Paul heeft pas kort geleden nog een vaccine genomen op camera.
http://www.infowars.com/msm-pressures-rand-paul-into-vaccinating/

Hij is dus weer gegaan voor de “politieke optie”, net zoals bij de vorige verkiezingen toen hij ineens Romney ging steunen.

Ton
Ton
9 jaren geleden

Niet alleen in de VS maar ook in de EU landen zijn de meeste politici brave marionetten van hun meesters (zij die over de geldstromen heersen), dus volgen ze als gehoorzame marionetten de voorgeschreven vaccinatie-propaganda. De weinige onafhankelijke politici die nog wel integer zijn en een ander geluid laten horen worden door de mainstream media vakkundig doodgezwegen. Die serveren ze af, want eerlijkheid staat niet op de agenda, en de waarheid omtrent het vaccinatie-sprookje al helemaal niet !

aan Arwijn
aan Arwijn
9 jaren geleden

Zou er ook een vaccin bestaan tegen mentale retardatie?

Frans
Frans
9 jaren geleden

We gaan Geestelijk dood, dat levert gehoorzamende mensen op. Arbeidsslaven.

Evenals de fluor in tandpasta . Onze Pijnappelklier die andere klieren weer aanstuurt is een magneet voor fluor.
De pijnappelklier verkalkt door de fluor. De effecten zijn desastreus! Omdat een verminkte pijnappelklier,
de ontwikkeling tot een vrijdenkend menselijk wezen niet meer kan ondersteunen.
De zelfbewustwording wordt geblokkeerd, zombiegedrag vervangt zelfstandig denken.

Er is nog iets aan de hand; het blijkt dat de moderne straatverlichting rond en in steden radiogolven uitzend, (Een bewust toegepaste techniek!) die schadelijk zijn voor de ontwikkeling tot vrijdenkend mens.!!
Het blijkt dat het effect van de radiostraling een soort gelijkschakeling veroorzaakt in de hersenen van de mensen. Waardoor we gezamenlijk dezelfde reactie vertonen op situaties, weer is dit dus zombiegedrag.
Het is beslist iets om over na te denken te onderzoeken.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x