Buitenaards

Ancient Aliens 6: Buitenaardsen en mysterieuze bergen (video)

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het verleden werden bergen door verschillende beschavingen gezien als plekken waar de almachtige goden woonden.

De oude Grieken geloofden bijvoorbeeld dat de Olympiërs vanaf de berg Olympus een epische strijd om de heerschappij over het universum voerden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De ruïnes van een 4000 jaar oude sterrenwacht op een berg in Macedonië laten zien dat oude volkeren de beweging van hemellichamen met grote precisie wisten te volgen. In Peru maken de afstammelingen van de Inca’s traditiegetrouw een pelgrimstocht om te communiceren met berggeesten die bekendstaan als Apu.

Kunnen deze goden buitenaardsen zijn geweest? Gebruikten ze afgelegen bergtoppen om in contact te treden met de mens? Kan dit verklaren waarom mensen zich al duizenden jaren aangetrokken voelen tot bergen?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

‘Kunnen deze goden buitenaardsen zijn geweest? Gebruikten ze afgelegen bergtoppen om in contact te treden met de mens? Kan dit verklaren waarom mensen zich al duizenden jaren aangetrokken voelen tot bergen?’; …………Ja!
Maar hoe doen ze(E.T.’s) het NU in tegenwoordige tijd om contact te maken met mensen? Op vele ander manieren o.a. via ‘channeling’, telepathisch en via dromen. Of nog anders?

nature
nature
10 jaren geleden

Het zou leuk zijn als er ook eens diepgaand onderzoek wordt gedaan naar obelisken, zoals die in o.a. Vaticaanstad. Die schijnen ook een dergelijke rol te vervullen.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]’Kunnen deze goden buitenaardsen zijn geweest? Gebruikten ze afgelegen bergtoppen om in contact te treden met de mens? Kan dit verklaren waarom mensen zich al duizenden jaren aangetrokken voelen tot bergen?’; …………Ja!
Maar hoe doen ze(E.T.’s) het NU in tegenwoordige tijd om contact te maken met mensen? Op vele ander manieren o.a. via ‘channeling’, telepathisch en via dromen. Of nog anders?[/quote]
De komende tijd, zal het rechtstreeks een op een gaan gebeuren .Via telepathie maar wel persoon tegen over persoon.Wij zijn allen kosmische wezens.Dwz oog in oog contact met onze broeders en zusters.De film Avatar geeft het antwoord eigen lijk op de meeste vragen waar velen mee worstelen. Wij zijn eigenlijk de Avatar,s Van het hogere zelf en zielen familie,s.En zitten vast in deze (ON)Werkelijkheid .En dat geld voor al het leven hier.Van bomen tot aan de mensheid.De mensheid zit zo vast in de materie,dat men het echte plaatje niet meer ziet.Iedere beschaving die gebaseerd is op macht en techniek gaat ten onder.Die tijd is nu.ga eens snuffelen op hollow earth network.com.of whoneedslicht.org.of andre bartzic.com.(galactic historien)Die kunnen meer vragen beantwoorden dan p.b in een reactie.

Plien
Plien
10 jaren geleden

Zolang er nog geen gebouwen zijn gevonden die van buitenaards materiaal blijken te zijn gemaakt heb ik het idee, dat de mensheid in het verleden meer technologie tot zijn beschikking had dan heden ten dage. De mensheid is met grote waarschijnlijkheid in het verleden door een enorme ramp grotendeels uitgeroeid geweest. Die paar mensen die de ramp destijds hadden overleeft moesten dan ook gewoon weer met een vuursteentje beginnen in een grot. Van alle wereld rampen waarna de mens keer op keer van onderaf moest beginnen bestaan nu eenmaal geen geschiedenisboekjes daardoor kunnen makers van deze documentaire`s hun fantasie rijkelijk tentoon spreiden.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x