Het Complot

Apollo Zero: De maanlanding hoax (video)

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De documentaire Apollo Zero probeert te bewijzen dat de mens nooit werkelijk op de maan is geweest.

Denk hier eens over na: tot op de dag van vandaag zijn er slechts drie landen in geslaagd om een mens in een baan om de aarde te krijgen: de Verenigde Staten, Rusland en China.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Kennelijk is het lastig genoeg om alleen al in een baan om de aarde te komen. De maan staat op zo’n 384.000 kilometer van de aarde. Sinds de vermeende maanlandingen heeft geen enkel land beweerd verder dan 640 kilometer van het aardoppervlak te zijn gekomen.

Het internationale ruimtestation ISS draait op een hoogte van 320 kilometer in een baan om de aarde. Er is een groot verschil tussen 384.000 kilometer en 640 kilometer. Waarom komt niemand vandaag de dag verder dan 640 kilometer en konden we in 1969 een retourtje maan à 768.000 kilometer maken?

NASA stelt dat drie mannen in een raket werden geladen, 384.000 kilometer naar de maan vlogen en zich in een baan om onze natuurlijke satelliet manoeuvreerden. Het ruimteschip zou zich vervolgens losgekoppeld hebben waarna twee astronauten 96 kilometer aflegden naar het maanoppervlak. In een vacuüm. En bij een zesde van de aardse zwaartekracht.

Ze verbleven tot drie dagen op de maan waar ze bij 120 graden Celsius golf speelden en rondreden in een maanbuggy. Daarop zouden ze vanaf het maanoppervlak zijn gelanceerd om aan te meren bij de derde astronaut die met meer dan 6.400 kilometer per uur om de maan suisde. Het gezelschap maakte daarna de 384.000 kilometer lange terugreis naar huis.

Apollo Zero toont op heldere en overtuigende manier aan dat de beweringen van NASA geen stand houden.

{qtube vid:=NX-laeKljTo}

Bron: Apollozero.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
awe130
awe130
10 jaren geleden

Hier is het verhaal van Apollo 8, met de linken naar de NASA website. Apollo 8 begon als een onbemande vlucht rond de aarde voor Mei 1968. Maar deze werd uitgesteld en werd het een bemande vlucht rond de aarde voor december 1968 en een paar weken voor vertrek een vlucht naar de maan? Hoe kan een vlucht die ontwikkeld was voor aard omwentelingen ineens een vlucht naar de maan worden? Het verhaal van Apollo 8 klopt van geen kanten.
http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/141

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x