Mens en Dier

“Baby veranderde in enkele seconden in volwassen man”

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Volgens een Afrikaanse krant is een twee maanden oude baby in luttele seconden veranderd in een volwassen man. Op de voorpagina van de Liberiaanse krant de Daily Observer staat het verhaal van de kleine Smith Freeman, die voor de ogen van zijn moeder in een volwassen man veranderde en het bos in rende.

Journalist Marcus Malayea schreef dat lokale bewoners ‘erg geschokt’ reageerden toen het nieuws naar buiten kwam. De moeder, de 16-jarige Lorpu Kollie, was op weg naar een boerderij toen haar baby haar herhaaldelijk vroeg om op de grond te worden gezet. Vervolgens veranderde Smith in een volwassen man en rende hij weg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Het kind zou boos zijn geweest omdat zijn oma hem steeds beledigde. “Hij dreigde zelfs wierook en knoflook mee naar huis te brengen,” schreef Malayea.

“Dit is de eerste keer dat ik een twee maanden oude baby heb horen praten als een 5-jarige,” vertelde Lorpu aan de krant. Ze voegde toe dat haar baby ‘geen littekens of misvormingen had die er volgens de gemeenschap op konden wijzen dat het kind toebehoorde aan de duistere wereld.’

De vader van de baby, Watson Freeman, vertelde de Daily Observer dat de mysterieuze verdwijning van zijn zoon ‘ongelooflijk en verbazingwekkend’ was. Grootvader Jerome Kowan beweerde dat de duistere wereld achter de verdwijning zit.

Het artikel leverde gemengde reacties op. Sommigen vermoeden dat het verhaal is verzonnen. Jim Terri Cannon schreef dat Liberianen op deze manier blijven vastzitten in angst en bijgeloof. Yini Guva Sahn voegde toe: “Interessant verhaal. Had het meisje een mobiele telefoon bij zich om beelden te maken? Het zou leuk zijn geweest om te zien hoe een baby in enkele minuten in een volwassen man verandert.”

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Lijkt dit meer op bijgeloof.

XilenZ
XilenZ
9 jaren geleden

Ik geloof best in wonderen, maar waarom krijgen we zo vaak verhalen uit die hoek, die alleen kunnen worden bevestigd door de mensen die er waren…..in dit geval alleen een moeder?
mijn focus zal eerder liggen op andere wonderen dan zoiets!@

Ukkepuk
Ukkepuk
9 jaren geleden

Tja…’t is niet voor niets een ontwikkelingsland

Jeroen
Jeroen
9 jaren geleden

Laatst stond er een artikel in de krant dat een moeder haar baby in de glasbak had gegooid omdat ze ervanaf wilde. Zo gaat t hier.
Daar geloven ze alles, ze had net zo goed kunnen vertellen dat haar baby in een vogel veranderde en weggevlogen is..

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x