Gezondheid

Bescherm jezelf en stap in de realiteit

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Regelmatig horen wij de vraag hoe mensen hun eigen energiesysteem intact kunnen houden en zichzelf kunnen beschermen tegen invloeden van buitenaf.

We denken hierbij bijvoorbeeld aan de diverse soorten straling die op ons af komen door de UMTS- masten, de mobiele telefoons en computers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Daarnaast kan gedacht worden aan de verschillende methoden die voortdurend gebruikt worden om van buitenaf controle uit te oefenen op onze gedachten en emoties. Deze technieken worden op zo een manier toegepast dat we het vaak niet eens door hebben. Door jezelf te beschermen kun je de realiteit gemakkelijker achterhalen, wat waar of niet waar is. Je lost een deel van de sluier die alles verborgen houdt als het ware op. Het belemmert je niet langer. Wie wil dat nu niet?

Er zijn twee simpele manieren om je te beschermen. De eerste is de oefening met betrekking tot de Schumann Resonantie. Om deze oefening goed te kunnen leren toepassen is er een cursus opgezet, die zeker aan te raden is. Men oefent hierbij in groepsverband, waardoor men gemakkelijker mee kan liften op de groepsenergie die ontstaat. Ook worden er ervaringen uitgedeeld waardoor je een beter idee krijgt of je de oefening goed doet en hoe anderen dit ervaren. Het uitgangspunt van deze cursus is natuurlijk dat je deze oefening te allen tijde zelf kan doen. Maar hoe doe je dat dan?

De oefening van de Schumann Resonantie is niets meer en niets minder dan je afstemmen op de trilling van de aarde. Door je eerst in alle rust te ontspannen op een stoel, met de voeten iets uit elkaar op de grond, keer je terug in jezelf. Je haalt een paar keer heel diep adem om eventuele spanningen af te voeren. Vervolgens hou je de ademhaling laag in de buik, zodat vooral de buik beweegt tijdens het ademen. Daarna visualiseer je stevige, witte wortels die onder uit je voeten groeien. Bij iedere ademhaling gaan deze dieper de grond in, totdat je uiteindelijk met deze wortels verbinding maakt met het centrum, het hart van de aarde. Door je wortels hiermee te verbinden neem je de trilling in je op.

Veel mensen ervaren dit door tintelingen aan de onderzijde van hun voeten, een soort speldenprikjes maar dan heel minimaal. Bij elke ademhaling voel je de tintelingen stijgen. De energie gaat via de binnenkant van de benen omhoog naar het eerste chakra. Vaak moet er aan een chakra eerst nog het een en ander in balans gebracht worden, alvorens de energie door kan stromen naar het volgende chakra. Dit in balans brengen kan de nodige effecten met zich meebrengen, zoals bijvoorbeeld een harde buik, een verhoogde hartslag of een verstoord hartritme, een kou van binnenuit voelen, oorsuizen en hoofdpijn. Wanneer dit gebeurt tijdens het doen van de oefening, hoef je jezelf geen zorgen te maken. Het lichaam is slechts bezig zich aan te passen aan de verhoogde trilling.

chakrakundaliniNaar mate je de oefening vaker doet zal het steeds gemakkelijker gaan. Als het niet lukt, zie dit dan niet als een mislukking, volgende keer gewoon weer proberen. Bij de een gaat het gewoon wat sneller dan bij de ander. De tinteling gaat uiteindelijk door al je chakra’s, 7 in totaal (zie foto boven), waarna het via de kruin over je heen stroomt aan de buitenkant, als een prachtige fontein. Je zet een veld (een soort omhulsel) om jezelf op. Tevens trek je deze connectie door naar de zon in de kosmos, zodat je zowel een verbinding hebt met de aarde als ook met de kosmos. De energie stroomt op deze manier beide richtingen op.

Op bovenstaande foto is goed te zien hoe het menselijk energiesysteem werkt. Tot aan het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog werd deze informatie nog als lesstof aangeboden op alle medische universiteiten in Nederland. Na de opkomst van de farmaceutische industrie werd de informatie met betrekking tot ons energiesysteem met haar energiebanen en chakra’s volledig uit de lesstof verwijderd. Gelukkig wordt deze informatie de laatste jaren weer verspreid en leren we weer hoe we ons zelf en ons energiesysteem in balans kunnen houden.

De oefening van de Schumann Resonantie kun je iedere dag doen en waar je maar wilt. Als je op het station staat, in de lift of gewoon achter je bureau of op de bank. Het is wel aan te raden om de oefening zeker een kwartier per dag te doen. Hierdoor verkrijg en behoud je een sterk energieveld. De werking ervan is vrij simpel te verklaren. Alles wat negatief is of in onbalans, heeft een lagere trilling. Komt deze trilling in aanraking met een hogere trilling, dan zal de lagere trilling altijd overgaan in de hogere trilling. Zo komen disbalansen weer in balans, wordt negatief weer positief en gaan we van onbewust zijn naar bewust zijn. Door deze oefening regelmatig te doen, wordt letterlijk dus iedere cel in het lichaam gereinigd en in balans gebracht en worden we weer positief en gelukkig.

Visualiseren is voor veel mensen een lastig concept. Maar overdenk het niet. Het is gewoon een manier van jezelf iets voor te stellen, wat je helpt om gefocust te zijn. Het is niet belangrijk of je wel of niet iets constant voor je ziet, belangrijk is dat je het voelt gebeuren. Het mooie is dat je met deze oefening niets te verliezen hebt, maar er ‘jezelf’ mee te winnen hebt. Stel je eens voor dat je echt wordt beïnvloed door technieken die van buitenaf controle op je uitoefenen. Dat je de waarheid niet meer te zien krijgt en je slechts verzinsels en halve waarheden krijgt voorgeschoteld. Dat je zo beïnvloed wordt dat je het onderscheid niet meer kunt en weet te maken. Wat heb je dan te verliezen door je simpelweg een voorstelling te maken dat je in verbinding staat met de aarde en het heelal. Slechter kan het er niet van worden, beter wel.

Het is lastig als je net begint te snuffelen aan de wetenschap dat dit soort methoden van controle werkelijk bestaan. Het kan confronterend zijn en van daaruit heb je al snel de neiging om dicht te klappen en je ogen te sluiten. Het goede nieuws is dat je met al die informatie eigenlijk niets hoeft. Wanneer je stevig met twee voeten op de grond staat, wat letterlijk gebeurt bij het doen van de oefening, kun je niet omvallen. Wees dus niet bang voor alle desinformatie die uitgebracht wordt en de methoden die gebruikt worden om te controleren. Vertrouw op jezelf want uiteindelijk hebben we altijd zelf de touwtjes in handen. Doe de oefening dagelijks, houd dit vol en ervaar zelf of het verschil voor je maakt.

Een tweede methode om je te helpen je eigen energieveld in balans te brengen is door middel van de Astrum Stargate. Intussen kun je op steeds meer plaatsen in Nederland terecht om een eigen ervaring op te doen. De Astrum Stargate kan je helpen je trilling vrij simpel weer omhoog te brengen, zodat je meer bewust wordt. Want pas wanneer je jezelf bewust bent van iets, kun je het veranderen. En hoe bewuster je bent, hoe meer je de eigen autonomie weer in handen kunt nemen. Des te meer je zelf kunt zorgen dat je gezond en gelukkig bent en blijft.

Soms is het fijn om, door gebruik te maken van de Astrum Stargate, wat makkelijker door bepaalde trillingen heen te breken en in een fijne, hoge energie te vertoeven. Daarom is er een uitgebreide cursus Schumann Resonantie opgezet, waarbij je als cursist ook een energetische meting krijgt, voorafgaande aan een ervaring in de Astrum Stargate. Na twee weken mag je dan nog eens terugkomen voor een nameting. Door het dagelijks doen van de oefening van de Schumann Resonantie houd je de in de Astrum Stargate opgedane energie langer vast. Hieronder vindt je een uitgebreide uitleg van Kris Slenters over de werking van de Stargate.

Een nieuwe wereld wordt gebouwd op een fundament van verantwoordelijkheid nemen, discipline hebben, respect tonen, de waarheid nastreven en het leven lief hebben.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x