Het Complot

Bomaanslag bij Israelische ambassade was operatie onder valse vlag

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De bomaanslag op de auto van de Israëlische ambassadeur in India was naar alle waarschijnlijkheid onderdeel van een operatie onder valse vlag. De diplomatenauto explodeerde vlak bij de Israëlische ambassade in New Delhi en brandde uit.

Net als bij de aanslag op een kerngeleerde in Iran vorige maand werd door een motorrijder een magnetische bom aan de auto bevestigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ook bij de Israëlische ambassade in Georgië was een incident. Daar vond men een granaat onder de auto van een Israëlische diplomaat. De granaat is onschadelijk gemaakt.

Pure leugens

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zei dat Iran achter de acties in India en Georgië zit. Het regime in Teheran ontkent dat het deel zou hebben aan de bomaanslagen. De Iraanse ambassadeur in New Delhi omschreef de aantijgingen als pure leugens.

Iran verdenkt Israël ervan wetenschappers die aan het controversiële kernprogramma van dat land werken aan te vallen. Woordvoerder van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken Ramin Mehmanparast legde uit dat Israël haar eigen ambassades heeft gebombardeerd om ‘de goede betrekkingen tussen Iran, India en Georgië te schaden’.

Ingelicht

Woordvoerder van de Israëlische ambassade in India, David Goldfarb, zei dat de diplomatenauto zich op het moment van de explosie buiten het complex bevond. Waarom stond de diplomatenauto buiten de ambassade geparkeerd? Een diplomaat die zijn auto buiten de bescherming van de zwaar bewaakte Israëlische ambassade in New Delhi parkeert? Bovendien bevindt de ambassade zich vlakbij de ambtswoning van de Indiase minister-president Manmohan Singh.

De granaat in de Georgische hoofdstad Tbilisi werd onklaar gemaakt door de Georgische politie. Wie heeft de politie ingelicht? Hoe wisten de agenten plotseling dat er een granaat onder een auto lag?

Roepies

India behoort tot de vier BRIC-landen en trekt zich niets aan van de sancties die zijn ingesteld tegen Iran. De BRIC-landen – Brazilië, Rusland, India en China – beslaan meer dan een kwart van het aardoppervlak en meer dan 40 procent van de wereldbevolking.

Onlangs kondigde India aan Iraanse olie te gaan betalen in roepies in plaats van dollars. Het Iraanse staatsoliebedrijf NIOC zal een account openen bij Indiase banken voor transacties in roepies. De Islamitische Republiek is de op één na grootste olieleverancier van India. Ging daarom de bom af in India en niet in Georgië?

Israëlische artsen

‘Toevallig’ arriveerden twee Israëlische artsen bij het ziekenhuis in New Delhi waar Tali Yehoshua-Koren, de vrouw van de Israëlische gezant, op dat moment werd binnengebracht.

Tot besluit werd recentelijk bekend dat de CIA, de Britse MI6 en George Soros, een loopjongen voor de Rothschild-familie, via Georgië geld doorsluizen naar de Russische protestbewegingen. Het geld dat op 10 december vorig jaar in Tbilisi werd opgehaald tijdens de Wereldaidsdag is via Georgië doorgesluid naar de Russische demonstranten met hulp van de CIA, MI6, George Soros, USAID en de Nederlandse first lady van Georgië Sandra Roelofs.

Ging het om een operatie onder valse vlag? De puzzelstukken passen in ieder geval precies in elkaar. “By Way Of Deception, Thou Shalt Do War”, luidt het motto van de Mossad.

Bronnen: NOS.nl, Haaretz.com, NRC.nl en Pennyforyouthoughts2.blogspot.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x