UFO

Brits Roswell: het mysterie van de UFO-landing bij voormalig vliegbasis Bentwaters (video)

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2009 gaf een functionaris van de Amerikaanse luchtmacht toe dat er een verband is tussen het grootste UFO-mysterie in Groot-Brittannië, ook wel het Britse Roswell genoemd, en buitenaardsen.

De hooggeplaatste militair beweerde dat de ware toedracht van het incident op een vliegbasis bij Rendlesham Forest in 1980 altijd is achtergehouden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Oud-basiscommandant kolonel Charles Halt zei dat buitenaardsen waren verschenen bij de militaire basis in Suffolk. Het grondpersoneel zag een driehoekige UFO die opsteeg en een soort straling achterliet.

Intelligentie

Kolonel Halt vertelde aan onderzoeker Gary Heseltine dat hij machines zag die door een bepaalde intelligentie op een voor hem totaal onbekende manier werden bestuurd.

Volgens hem waren het buitenaardsen. Hij voegde toe dat de luchtmacht later desinformatie verspreidde om het publiek te misleiden. Nick Pope, vier jaar lang verantwoordelijk voor het onderzoek naar UFO-meldingen die binnenkwamen bij het Britse ministerie van Defensie, noemde de uitspraken van Halt ‘sensationeel’.

Vreemd licht

Op ITV, de grootste commerciële zender van het Verenigd Koninkrijk, ging Gary Heseltine deze week in debat met professor Chris French. Deze zeer bedreven debunker is ervan overtuigd dat het ging om een vuurtorenlicht.

Twee jaar geleden werd een geluidsopname uit 1980 vrijgegeven waarop is te horen hoe het personeel van vliegbasis Bentwaters reageert op het object. Ze hebben het over een ‘vreemd rood licht’ dat plotseling verdwijnt om opnieuw te verschijnen en over ‘een vorm van energie’. Ze zien een ‘zeer vreemd oranje licht knipperen’ boven het bos.

Bron: YouTube/jasonlreeve

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x