UFO

Britse ministerie van Defensie ‘hield foto’s achter die bewijzen dat UFO’s bestaan’

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een onderzoeker die door het Britse ministerie van Defensie werd ingehuurd om vast te stellen of aliens de aarde bezoeken, zegt dat hoge ambtenaren binnen het ministerie foto’s van een echte UFO hebben achtergehouden. De foto’s zouden op mysterieuze wijze zijn verdwenen.

De onderzoeker, Nick Pope, claimt dat het ministerie de foto’s in 2009 had moeten vrijgeven, maar dat is nooit gebeurd. In augustus 1990 liepen twee wandelaars door de Schotse Hooglanden toen ze plotseling een ruitvormige UFO boven het landschap zagen zweven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze bleven 10 minuten kijken en maakten zes foto’s, voordat het object wegvloog. Het tweetal zei dat legertoestellen gedurende de waarneming laag overvlogen. Op de foto’s is één van deze vliegtuigen te zien.

De wandelaars stapten met de foto’s naar de Scottish Daily Record, die de foto’s en de negatieven opstuurde naar het ministerie van Defensie. Experts kwamen tot de conclusie dat de foto’s echt waren. Niemand had enig idee wat het was.

Een foto van het object hing enige tijd aan de muur in het kantoor van Pope. Op een dag kwam zijn chef binnen om de foto mee te nemen. Toen het ministerie de eerste UFO-files vrijgaf was er geen spoor meer van de foto. Bewijs voor het bestaan van de foto was ook uitgewist.

De Scottish Daily Record heeft de foto’s nooit gepubliceerd. “Ik kan alleen maar aannemen dat het ministerie de krant opdracht heeft gegeven hier geen aandacht aan te besteden,” zei Pope. De wandelaars zijn nooit opgespoord.

In juli 1996 stelde parlementslid Martin Redmond vragen over de verdwenen foto’s. Het ministerie antwoordde dat de negatieven zijn onderzocht door medewerkers, maar niet zijn opgeslagen. Uit interne stukken blijkt echter dat de waarneming zo serieus werd genomen dat er een memo was opgesteld voor het geval er vragen zouden komen van journalisten.

In de memo stond onder meer dat er niets bekend was over Harriers die in het gebied opereerden ten tijde van de sighting en dat er moest worden gezegd dat de herkomst van het grote ruitvormige object onbekend was.

De Britse zender Channel 5 besteedt vanavond aandacht aan de waarneming.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m.b
m.b
8 jaren geleden

Een ‘echt’ ongeidentificeerd vliegend object 🙂

vincent Robbesom
vincent Robbesom
8 jaren geleden

Die stoute minister van defensie toch!

trol face
trol face
8 jaren geleden

maar de garage van de overheid staat er vil mee heb je ze dan niet zien vliegen ???

Westbound
Westbound
8 jaren geleden

Waarom zou het britse ministerie dergelijke foto’s tegenhouden? Op internet staan massa’s van ufo’s en iedereen weet nu wel dat ze bestaan.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x