Gezondheid

Colloidaal zilver helpt op natuurlijke wijze tegen infecties

Help mee door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn tegenwoordig vele manieren om aan je weerstand te werken. Van de bekende griepprik tot de kleine drankjes vol goede bacteriën. En wanneer we daadwerkelijk geïnfecteerd zijn, lossen we dit op door een antibioticakuur te nemen.

Dit terwijl we weten dat de griepprik niet helpt en door het overmatig gebruik van antibiotica zijn veel bacteriën inmiddels resistent geworden tegen dit soort chemische middelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het mineraal dat op natuurlijke wijze in ons lichaam voorkomt en meehelpt om allerlei schadelijke microben onschadelijk te maken is zilver. Om de hoeveelheid zilver in het lichaam op peil te houden is het bijvoorbeeld mogelijk om colloïdaal zilverwater te drinken.

Diverse internationale klinische tests hebben de effectiviteit van colloïdaal zilver bewezen, zonder dat het de goede bacteriën aantast.

Natuurlijke wijze

Colloïdaal zilverwater bestaat uit gedistilleerd water waarin elektrisch geladen, microscopisch kleine zilverdeeltjes zweven, die gemakkelijk door het lichaam opgenomen kunnen worden.

Het is een middel dat op volkomen natuurlijke wijze werkt en gebruikt kan worden bij infecties maar zeker ook een preventieve functie kan vervullen. Slechts een kleine hoeveelheid per dag houdt de bacteriën buiten de deur.

Zalf

Colloïdaal zilverwater is in normale en hoog energetische vorm te verkrijgen, genaamd Colloïdaal Zilver Essence. Colloïdaal zilver is niet alleen erg goed voor de innerlijke mens.

Onze huid, zeker wanneer deze klachten vertoont zoals eczeem, psoriasis, schimmelinfecties en dergelijke, heeft baat bij het gebruik van colloïdaal zilver. Speciaal hiervoor is een zalf op de markt gebracht. Deze zalf is onder andere aangevuld met vitamine A en E, kamille en lavendel.

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x