UFO

De Dag Voor Disclosure (video)

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat als blijkt dat we niet alleen zijn? Wat als blijkt dat de honderdduizenden mensen die beweren onbekende vliegende objecten te hebben gezien in feite getuige zijn geweest van buitenaardse ruimteschepen?

Wat als blijkt dat de duizenden mensen over de hele wereld die vertellen over hun contact met buitenaardsen de waarheid spreken?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wat als blijkt dat de regering al meer dan een halve eeuw weet van de aanwezigheid van buitenaardsen, als blijkt dat ze de beschikking heeft over buitenaardse technologieën die onze wereld in een oogwenk kunnen veranderen maar ervoor kiest informatie weg te houden bij het publiek?

Wat als blijkt dat deze campagne de mensheid vasthoudt in een gevangenis, voorkomt dat we naar een geheel nieuw niveau van bewustzijn kunnen gaan en dat we onszelf, onze planeet en het universum om ons heen beter leren begrijpen?

En wat als die campagne morgen zou eindigen?

De Dag Voor Disclosure is een film die inspeelt op mogelijk de meest belangrijke gebeurtenis in de menselijke geschiedenis, de dag dat de aanwezigheid van buitenaardsen en hun schepen een geaccepteerde realiteit wordt. Het is het verhaal van de getuigen die werden uitgelachen, de onderzoekers en verslaggevers die niet werden geloofd en de militairen en politici die niets naar buiten mochten brengen.

De volgende mensen komen aan het woord: Steven Greer, Edgar Mitchell, Steve Basset, Robert Dean, Budd Hopkins, Barbara Lamb, David Jacobs, Richard Dolan, Stanton Friedman, Peter Robbins, Jim Marrs, Nadine Lalich, Elaine, Michael Salla, Milton Torres, Wendelle Stevens, Paola Harris, Nick Pope, Miriam Delicado, Linda Moulton Howe, Robert Hastings en Dr. Roger Leir.

Bron: Newparadigm.no

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x