Paranormaal

De M-driehoek: Geeft Russisch Area 51 zijn geheimen prijs?

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Russische deelgebied Perm bevindt zich de zogeheten M-driehoek. In Rusland kunnen naar schatting meer dan 10 gebieden worden gevonden waar paranormale verschijnselen zijn gemeld.

De M-driehoek werd pas in de jaren tachtig ontdekt en strekt zich uit over een gebied van 70 vierkante kilometer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er vinden geen mysterieuze verdwijningen van mensen of auto’s plaats, maar wel blijven horloges stilstaan en wordt er vaak felgekleurde bliksem in de lucht gezien.

Breuken

Volgens onderzoekers hebben dergelijke fenomenen te maken met ondergrondse breuken waar grote hoeveelheden energie uit de diepte van de aarde komen. Deze breuken zouden een kanaal vormen voor elektromagnetische energie uit de diepere lagen van de planeet.

Deze energie resulteert in kleur, geluid en andere fenomenen, aldus ufoloog Nikolaj Subbotin. Er doen zich volgens hem veel onverklaarbare gebeurtenissen voor in de M-driehoek. Ook de Russische luchtvaarder Valentin Jefremov doet onderzoek naar het gebied. Hij probeert de geheimen van de M-driehoek vanuit de lucht te ontrafelen.

Onderzoekers hebben er het geluid van wegverkeer opgenomen, hoewel ze op dat moment ruim 60 kilometer van de dichtstbijzijnde weg waren verwijderd. Ze hebben tot een aantal keren toe een koor horen zingen en waren getuige van vreemde letters en symbolen in de lucht. De Russische geheime dienst KGB liet tot 1988 geen burgers toe in het gebied.

Vliegende schotels

Er zijn op aarde nog veel meer gebieden zoals de M-driehoek. In de San Luis Valley worden vaak vliegende schotels gezien. In Ong’s Hat in New Jersey zouden wetenschappers van het ene universum naar het andere zijn gesprongen. Op de Britse vliegbasis Rudloe Manor zou het leger neergestorte UFO’s bewaren. En boven Kapoestin Jar, een test- en lanceerbasis voor Russische raketten, spelen UFO’s naar verluidt vaak een kat-en-muisspel met legertoestellen.

Zoals Hamlet in het gelijknamige toneelstuk van William Shakespeare zei: “Er is meer tussen hemel en aarde.” De wetenschappelijke gemeenschap kan niet verklaren wat er op al deze plaatsen gebeurt. Toch goed om te weten dat we op een planeet leven waar niet alles draait om het leven van Lindsay, Kim, Brad en Angelina.

Bron: Huffingtonpost.com, Ruvr.ru

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x