Buitenaards

De mysterieuze lichtstraal boven El Castillo in Chichen Itza (video)

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 24 juni 2009 kwam een mysterieuze lichtstraal uit de trappiramide El Castillo in Chichén Itzá op het schiereiland Yucatán in Mexico.

Een toerist legde het fenomeen vast op foto en al snel werd het materiaal geanalyseerd en onderzocht. De conclusie luidt dat de foto echt is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De zuil van licht boven de Piramide van Kukulcán werd gefotografeerd door Hector Siliezar. De foto geeft bovendien details weer zoals de datum, tijd, resolutie, grootte en geografische coördinaten, informatie die niet kan worden veranderd.

In oktober 2009 begon het eerste onderzoek. Experts Guiseppo Garofalo uit Italië en Guillermo Anaya uit Mexico verklaarden de foto authentiek en onbewerkt.

Voor Anaya zijn er drie eigenschappen die de echtheid van de foto aantonen: er is gebruik gemaakt van een snelle sluitertijd, er is een serie foto’s gemaakt en de foto’s zijn enkele seconden na elkaar gemaakt, waardoors trucs uitgesloten zijn.

Hector maakte drie foto’s van de Mayapiramide. Op de eerste foto is enkel de piramide te zien en op de tweede foto staan Hector’s dochters Carolina en Destiny voor de piramide. Op de derde foto verschijnt een zuil van licht boven El Castillo.

Het gaat om fysiek bewijs van een buitengewoon fenomeen. Om aan te tonen dat de foto echt is gemaakt ging Jaime Maussan naar het huis van de familie Silizar in Los Angeles.

We kunnen de mogelijkheid overwegen dat de Maya’s in contact stonden met andere wezens.

Bron: YouTube/tercermilenio

Gerelateerd: Maya onderwereld gevonden in zinkgat bij Chichén Itzá

Als reactie op de zuil van licht boven El Castillo kwam onderstaande foto binnen. De foto is gemaakt in het jaar 2000 en toont de Piramide van de maan in Teotihuacán in Mexico.

Op het moment van fotograferen zagen de getuigen niets bijzonders, maar nadat de foto’s waren ontwikkeld stonden ze versteld.

teotihuacan moonpyramid 2000149871948742

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x