Buitenaards

De stille revolutie – wezens uit de ruimte (video)

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ontmoeting met buitenaardsen leidde een man naar tientallen landen waar hij onder andere wereldleiders ontmoette zoals Saddam Hoessein. Hij deed voorspellingen die later op waarheid bleken te berusten.

Eduard Albert Meier heeft wellicht de meest duidelijke foto’s en videobeelden gemaakt van ruimteschepen en wist al 32 jaar eerder dan NASA dat er water is op Mars.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Toen het Amerikaanse ruimteagentschap op 31 juli 2008 bekendmaakte dat het water had gevonden op Mars was Billy Meier hier 32 jaar eerder, op 8 juli 1976, reeds van op de hoogte gesteld door afgezanten van de Plejaren.

Op 28 februari 1987 waarschuwde Meier al voor de vernietiging van de torens van het World Trade Center waarop de Verenigde Staten verschillende oorlogen zouden starten. Ook gaf hij op voorhand accurate informatie over de aidsepidemie.

Hij omschreef daarnaast de ringen van Jupiter voordat ze überhaupt waren ontdekt door Voyager 1. Ze zouden voornamelijk bestaan uit stofdeeltjes en zwavelionen uit de vulkanen van Io. Hij noemde Io het meest vulkanisch actieve hemellichaam in het zonnestelsel en beschreef de met ijs bedekte Jupitermaan Europa. De planeet zou volgens Meier in totaal 17 manen hebben.

Op 5 maart 1979 ontdekte Voyager 1 de ringen van Jupiter, stelden wetenschappers vast dat Io het meest vulkanisch actieve hemellichaam in ons zonnestelsel is en dat Europa bedekt is onder een laag ijs. De samenstelling van het materiaal in de ringen werd op 15 september 1998 vastgesteld door wetenschappers van de Cornell Universiteit in Ithaca in de staat New York.

Al op jonge leeftijd werd Meier een boodschapper van een hoog ontwikkelde buitenaardse beschaving, genaamd de Plejaren. De boodschap is duidelijk: de mensen op Aarde slapen en dienen drastische veranderingen te ondergaan om vernietigende consequenties voor de mensheid te vermijden.

Op latere leeftijd stelde hij honderden sceptici voor een raadsel met zijn duidelijke foto’s, videobeelden en opnames van Plejarische verkenningsschepen. Het grootste gedeelte van het materiaal is op klaarlichte dag opgenomen. Exotische metalen fragmenten die Meier ontving van buitenaardsen zijn tot vandaag de dag niet na te maken door wetenschappers.

De gevestigde orde was niet blij met de aandacht die Meier kreeg en pleegde tot 21 keer toe tevergeefs een aanslag op zijn leven. Is het mogelijk dat de boodschap die zo belangrijk is voor de mensheid niet wordt verwelkomd door de elite?

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd: De bijzondere boodschap van de Pleiaden (video)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x