Archeologie

Doorgewinterde Argentijnse ufoloog ontdekt ‘buitenaardse piramide’ in Grote Oceaan

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Argentijnse ufoloog Marcelo Irazusta zorgt voor consternatie. Op de bodem van de Grote Oceaan heeft hij iets vreemds ontdekt. Mogelijke verklaringen variëren van een gecrashte UFO tot de resten van een oude beschaving. Dat schrijft het Russische staatspersbureau Sputnik.

De Argentijnse onderzoeker, die zich specialiseert in buitenaardse levensvormen, heeft naar eigen zeggen op Google Earth een UFO gevonden voor de kust van Mexico. Het object is 5,5 kilometer lang en lijkt qua vorm nog het meest op een vliegtuig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Andere ufologen zijn er niet zo zeker van dat hij op een UFO is gestuit. Scott Waring, die verschillende boeken over het onderwerp heeft geschreven, vertelde aan het Argentijnse persbureau Telam dat hij er een piramide in ziet.

Atlantis

“Het is een perfect gevormde piramide, die een doorsnee heeft van meer dan 14 kilometer,” zei hij. Volgens hem gaat het om de grootst bekende piramide. Het bouwsel is zo indrukwekkend dat het moet zijn gemaakt door leven van een andere planeet, aldus Waring. “Enkel aliens zijn in staat om zoiets te bouwen.”

De beelden van de piramide zijn inmiddels bijna een half miljoen keer bekeken. Telam meldt dat het volgens sommigen gaat om de resten van het mythische eiland Atlantis, dat werd beschreven door de Griekse filosoof Plato. Anderen zeggen dat het bouwwerk is achtergelaten door de Maya’s of Azteken.

NASA

Marcelo Irazusta is een doorgewinterde ufoloog. Eerder dit jaar publiceerde hij een video waarin buitenaardse bases op de maan en op Mars te zien zouden zijn, schrijft Sputnik. Samen met ufoloog Sandra Elena Andrade heeft hij er bij de NASA op aangedrongen om daar onderzoek te doen naar de mogelijkheid van buitenaards leven.

“De schokkende ontdekking heeft op internet geleid tot fascinerende discussies,” schreef Andrade. “Wat gaat NASA doen? Komen ze met een plausibele verklaring of houden ze zich stil?”

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kiaora
kiaora
7 jaren geleden

Een ronde piramide? ik zie er wel een stuk of 5 daar.. maar ’t zijn toch echt bergen/vulkanen onder water en ik zie er niets bijzonders aan. Kijk op google earth en je ziet er duizenden..

Alfred E. Neuman
Alfred E. Neuman
7 jaren geleden

Ah…het standaard argument: This structure is so impressive, therefore it must have been aliens. We don’t know who build it, therfore it must have been aliens.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Een extra rede om te gaan samenwerken met aliens.

mario
mario
7 jaren geleden

aldus Waring. “Enkel aliens zijn in staat om zoiets te bouwen.”
welke dan?

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x