Bewustzijn

Drunvalo Melchizedek over de Maya’s, Reptielen en Ascentie (video)

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Drunvalo Melchizedek spreekt in drie video’s over de Maya’s, kosmische cycli, de Reptielen en andere buitenaardse beschavingen en Ascentie.

De Maya’s geven volgens hem aan dat hun kalender in de periode tussen 2007 en 2015 afloopt, maar noemen geen exacte datum.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zelf zijn de Maya’s ook nog bezig met het herinneren van hun eigen informatie en kennis. Na de verovering door de conquistadores was er bijna niets meer over van de Mayacultuur. Er zijn nog drie boeken of codices waar de wereld het bestaan van kent.

De Mayaraad is volgens Melchizedek inmiddels verhuisd van Guatemala naar het Mexicaanse Yucatán. De leider van de raad zou niet langer Don Alejandro zijn maar Don Pedro Pablo Chuch Pech.

Codices

Maya Oudste Hunbatz Men vertelde Melchizedek recentelijk over twee codices die de wereld nog nooit heeft gezien. Ze zijn door wetenschappelijke instituten gedateerd op het jaar 1300 en zijn geverifieerd door twee verschillende universiteiten.

De ene codex bestaat uit 13 pagina’s en ziet eruit als een accordeon. Pagina 1 van de codex toont een afbeelding van vijf Maya’s die ceremoniën doen met kristallen schedels. Ze brengen deze in een afbeelding op de laatste pagina naar de centrale tempel van Chichén Itzá op het moment dat de grote transformatie plaatsvindt.

Los Angeles

De twee codices liggen naar verluidt in een museum van Los Angeles. Melchizedek ontdekte binnen een half uur tijd om welk museum het ging en belde de curator. De curator kende Hunbatz Men nog van eerdere bezoeken. De codices kunnen echter niet verkocht worden.

Hij merkte terloops wel op dat het museum meer dan 1.000 codices bewaart in haar kelder. Er wordt momenteel samengewerkt met een groot bedrijf om te proberen de codices in het publieke domein te krijgen. “De heilige kennis ligt daar verborgen,” aldus Drunvalo.

Schatzoeker

Bovendien zijn zeven andere codices gevonden door een schatzoeker. Deze belde Drunvalo twee weken na diens onderhoud met de curator. De codices bevatten informatie over hoe je als mens vierdimensionaal kunt worden.

De Maya Oudsten beginnen momenteel aan hun ceremoniën ter voorbereiding op 11-11-11. Op 27 oktober zijn ze hun reis begonnen in New York en op 7 november aanstaande komen ze aan in Sedona. Eindbestemming is Los Angeles waar ze voor een groot publiek een ceremonie gaan doen. Van de Mexicaanse regering hebben ze een verbod gekregen om op 21 december 2012 in eigen land ceremoniën te doen.

In de tweede video gaat Drunvalo dieper in op de afvallige Reptielen die de mensheid altijd tegen het einde van een cyclus aanvallen omdat we dan op ons zwakst zijn, maar altijd verliezen zoals ook nu weer het geval is geweest. In de laatste video legt hij uit hoe we uit ons denken kunnen gaan en terug in ons hart kunnen komen.

{qtube vid:=IZOVomHRU5Q}

{qtube vid:=VGSZyF9os9Q}

{qtube vid:=Kb_PVLeV6vA}

Bron: Juicylivingtour.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Morhpeus
Morhpeus
11 jaren geleden

Volgens mij die reptilian hype niets anders dan een misvatting van ‘antropomorphic animal caracters’ die verwijzingen maakte naar invloeden uit de dierlijke hersengedeelte-als onderdeel van een spiritueel systeem dat je in staat stelde deze invloeden te overstijgen.

Een zogenaamde ‘reptilian’ ben je wanneer je gedrag gedomineerd word door de invloeden uit je’R-complex’je reptilian brain. Het dierlijke hersengedeelte dat gedrag produceert vergelijkbaar in reptielen.

http://www.youtube.com/watch?v=JQurEc7HRt0&feature=player_detailpage#t=31s

M.a.w de zogenaamde reptilian betreft niks anders dan de R-complex a.k.a “the Reptilian BRAIN” niet een “Reptilian MAN “

Men is volgens mij doorgeslagen in het bevatten van dit concept. Best zonde want het is een powerfull ancient (egyptian) wisdom.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x