Buitenland

Duitse politie verbaasd over jongen die jaren in bos leefde

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Duitsland is een jongen uit een bos gekomen die naar eigen zeggen al jaren met zijn vader in het wild leefde. Hij zegt dat zijn naam Ray is.

Hij dook plotseling op, spreekt Engels en weet alleen zijn voornaam. De politie van Berlijn probeert het mysterie te ontrafelen van deze tiener die geen idee heeft waar hij vandaan komt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Afgelopen week meldde de jongen zich bij de Duitse autoriteiten met de boodschap dat hij al tenminste vijf jaar met zijn vader in het bos leefde. “Hij spreekt vloeiend Engels en een beetje Duits,” zei woordvoerder Michael Maaß van de Berlijnse politie. Men heeft nog niet kunnen vaststellen of zijn accent Amerikaans, Brits of anders is.

Hij vertelde medewerkers van een jeugdinstelling dat zijn vader twee weken eerder was overleden. De jongen liep richting het noorden zoals zijn vader hem had gezegd. Het is onduidelijk wat de twee aten of hoe ze de strenge Duitse winters overleefden. “De jongen is fysiek en fysiologisch in goede conditie,” zei Maaß.

De jongen kan zich niet herinneren waar hij woonde voordat hij aan zijn avontuur begon. De Berlijnse politie heeft inmiddels Interpol ingeschakeld om te proberen de identiteit van de jongen te achterhalen. Vooralsnog is geen foto vrijgegeven.

Het verhaal van de jongen doet denken aan gevallen van Europese kinderen die in het bos opgroeien. In 2006 dook plotseling een 60-jarige Engelssprekende man op in Mannheim. Hij zei dat hij Karl heette en dat hij geen idee had waar hij vandaan kwam.

In 2005 spoelde een man aan op een strand in Kent. Hij kon alleen communiceren door middel van tekeningen en pianomuziek. Maandenlang werd gespeculeerd over zijn identiteit. Uiteindelijk zei de man dat hij Andreas Grassl heette en uit Beieren kwam.

Bron: Theguardian.co.uk

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x