Homepagina » Het Complot » Schrijver linkt Engelse stad aan complottheorie over de Illuminati
Schrijver linkt Engelse stad aan complottheorie over de Illuminati

Schrijver linkt Engelse stad aan complottheorie over de Illuminati

Complottheoretici claimen dat de Engelse stad Milton Keynes een belangrijke rol speelt in een theorie over de Illuminati.

De stad zou gevuld zijn met symboliek, waaronder piramides en mythische tekens, die geassocieerd wordt met het geheime genootschap.

Zelfs de initialen – MK – worden genoemd. MK verwijst volgens de samenzweringstheoretici naar het geheime CIA-project MK-ULTRA.

Politieke moorden

Dit project vertoont veel gelijkenissen met het geheime project ‘ULTRA’ in Bletchley Park in Milton Keynes.

Onder MK-ULTRA werd naar verluidt geëxperimenteerd met drugs, hypnose en slaapgebrek. Sommigen stellen dat het project was opgezet om politieke moorden te beramen.

Volgens een populaire complottheorie werd het mind control-programma van de CIA aangestuurd door de Illuminati, die in 1967 ook opdracht zou hebben gegeven tot de bouw van Milton Keynes.

Grid

Voor Milton Keynes is in het landschap naar Amerikaans voorbeeld een grid getekend, wat bewijs zou zijn dat de stad is gebouwd en ontworpen door Amerikaanse leden van de Illuminati.

In de stad worden allerlei piramides en piramideachtige bouwwerken gevonden.

James Willis, schrijver van ‘Mysterious Milton Keynes’, legt uit dat complottheoretici van over de hele wereld de Illuminati in verband brengen met Milton Keynes.

Het boek claimt dat de structuur, de gebouwen en beelden van de stad allemaal gelinkt kunnen worden aan de Illuminati.

[Milton Keynes Citizen]

Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

5 reacties

  1. Is dat de reden dat F1 team Red Bull daar gevestigd is?

    2 likes
  2. The light/lucifer = mega magnetic wave from space? Een gebeurtenis, die om de zoveel eeuwen terugkomt? De illuminatie(logo meetapparatuur) heeft kennis van de sterrenhemelkalenders. Over de gehele wereld staan gebouwen/monumenten die met de zon/maan en sterren te maken hebben. Oude culturen hebben nu nog rituelen die jaren tellen. Dogon bv. schuiven elk jaar 1 plaats/dorp op en eindigen/vieren 1 x in de 5 jaar een groot mega feest: als de spirit van god komt. Kerkgenootschappen vieren opeens sinds 2015 het jaar van het licht. Dit moet iets speciaal en groot zijn. En waarom is 21 september officieel gekozen als dag van de vrede? (iets met het sterrenbeeld maagd?) Niburu heeft het erover gehad. Zij hadden over 23 september. En dan hebben we ook nog de Shemita(7 jaren telling enz/planeten/zon en maansverduisteringen) gebeurtenis. Deze loopt precies op ons wereld geldsysteem. Het betekent ook schulden vereffenen en de graanschuren volstouwen. De piramides hebben er ook mee te maken. Orion.
    You tube staat vol van filmpjes over de komende wave. Men denkt rond kerst.(26/27 dec) Wat doet zo’n wave? Die zorgt voor aardbevingen en tsunami’s en misschien wel erger.(1 grote magnetron). Probleem is: Je kunt het niet zien. Ja, met infrarood licht. Dat heeft niet iedereen. Al met al worden het spannende dagen/maand/komende jaar. Nu maar hopen dat er geen grote dingen gebeuren of dat we er heelhuids doorkomen. Wifi netwerk zou wel eens een schild tegen dit kunnen zijn. En de wereldlegers die nu paraat staan ook. Ik wens iedereen veel geluk en sterkte en geniet nog van elke rustige vredige dag. Keep calm.

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Deze nieuwe documentaire ontrafelt 's werelds grootste UFO-geheim

’s Werelds grootste UFO-geheimen worden ontrafeld in deze nieuwe film die je gezien moet hebben

Films over buitenaardse bezoekers zijn erg populair. ...

VS gooit 'moeder van alle bommen' op tunnels in Afghanistan die door nota bene de CIA zijn gebouwd

VS gooit ‘moeder van alle bommen’ op tunnels in Afghanistan die door nota bene de CIA zijn gebouwd

Het Amerikaanse leger heeft donderdag in Afghanistan ...