Homepagina » UFO » Amerikaanse ex-marineofficier ‘zag ingang naar geheime basis op Antarctica’
Amerikaanse ex-marineofficier 'zag ingang naar geheime basis op Antarctica'

Amerikaanse ex-marineofficier ‘zag ingang naar geheime basis op Antarctica’

Een voormalige Amerikaanse marineofficier zou op Antarctica de ingang naar een geheime UFO-basis hebben gezien. Dat schrijft de Daily Express.

Hij deed zijn onthulling tegenover onderzoeksjournaliste Linda Moulton Howe van Earthfiles.com. Ze zegt meerdere keren te hebben gesproken met de klokkenluider, die zich Brian noemt.

Brian (59) was naar eigen zeggen onderdeel van een bemanning die door een no-flyzone boven Antarctica vloog en daar UFO’s, aliens en een ingang naar een basis heeft gezien.

Topgeheime projecten

Hij zei dat hij tussen 1983 en 1997 gestationeerd was op het continent en verschillende keren ‘zilverkleurige schijven’ heeft gezien boven het Transantarctisch Gebergte.

Hij claimde dat mensen en aliens er samenwerken en dat er topgeheime projecten worden uitgevoerd.

De ingang bevindt zich volgens hem op enkele kilometers van de Zuidpool. Hij zei ook dat een groep wetenschappers een week lang vermist was en doodsbang terugkeerde.

Zeer groot gat

Bij Marie Byrdland raakten de wetenschappers vermist. De bemanning waar Brian deel van uitmaakte moest de groep opsporen.

Toen de wetenschappers weer opdoken ‘weigerden ze te spreken en zagen ze er bang uit’.

“We zagen een zeer groot gat in het ijs,” zei Brian. “Je kon er zo een LC130 [Hercules] in vliegen.”

Geruchten

“Er werd onder de bemanningsleden gesproken over de mogelijkheid dat er een UFO-basis bij de Zuidpool was,” vervolgde hij.

Hoewel Moulton Howe een Emmywinnende tv-producent en onderzoeksjournalist is, hebben sommigen zo hun bedenkingen bij de onthullingen.

“Antarctica wordt vaak genoemd als plek waar UFO-activiteit is, maar het bewijs is in dit geval gebaseerd op geruchten en informatie van anonieme of onbetrouwbare bronnen,” reageerde schrijver Nigel Watson.

[Express]
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

8 reacties

 1. Marie Byrdland is bijna een anagram voor Admiral Byrd.

  8 likes
 2. Kunnen we het niet opsporen met Google Maps?

  3 likes
 3. Google Earth … Antarctica .. 73 graden 13’30- Z 67 graden 38’13- O ooghoogte 500 mtr.
  Zoek het eens op …graag jullie oordeel.

  1 likes
 4. Waarom tussen nu en 60 dagen ?? Vertel gelijk wat er verteld moet worden .en let op!!!! Er komt niets na die datum , allemaal gezanik om in de picture te blijven . Net als al die gasten met hun ufo waar nemingen ,ze lopen 24 uur per dag met hun telefoon aan hun hoofd . Met uitstekende camera er in , maar op zo,n crusiaal moment hebben ze hem net ff thuis laten liggen .maar ze zijn weer in de belangstelling !!!!

  1 likes
 5. Géén toeval, blub …

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

VIDEO: NASA-satelliet spot bolvormig object op Marsoppervlak

VIDEO: NASA-satelliet spot vreemd bolvormig object op Marsoppervlak

Op beelden van de rode planeet is een groot bolvormig object gespot. Het object is vastgelegd door de Mars Reconnaissance Orbiter van de NASA. Complottheoretici maken uit de beelden op ...

Kernfysicus: "Aliens bezoeken de aarde, geen twijfel over mogelijk"

Kernfysicus: “Aliens bezoeken de aarde, geen twijfel over mogelijk”

De Canadese kernfysicus Stanton Friedman heeft gezegd dat aliens onze planeet meerdere keren hebben bezocht, maar nog niet van plan zijn zich bekend te maken. Volgens Friedman is er geen twijfel ...