Homepagina » Nesara » Freedomizerradio: Arrestaties oude garde, NESARA en meer
nesara-now2894794284729342

Freedomizerradio: Arrestaties oude garde, NESARA en meer

Wordt alles wat de buitenaardsen en anderen hebben doorgegeven over NESARA, massale arrestaties en de val van de oude garde nu bewaarheid?

We bevinden ons rond het punt van de lente-equinox. Een radio-uitzending van Freedomizerradio van afgelopen zondag belicht alle genoemde onderwerpen en concludeert dat het nu allemaal snel zal gaan.

De show wordt gepresenteerd door Deatra Loomer en Jo Anne Moretti. Te gast is Drake Bailey. Hij praat over de komst van NESARA en legt uit hoe de arrestaties zullen worden verricht. Schijnbaar is het onderdeel van een plan dat al 20 jaar is voorbereid.

Hij benadrukt dat we niet bang moeten zijn want ‘ze’ komen niet voor ons, maar de tijd van de oude garde zit er simpelweg op. We moeten ons volgens Drake voorbereiden op het goede en het positieve.

We leven in een tijd van grote verandering. De Amerikaanse muntsoort werd in 1913 gevangen genomen. Haar regering werd in 1933 overgenomen. Dit verklaart waarom petities niet helpen. De grote corporaties die zich voordoen als de wettige regering hebben de Verenigde Staten bijna vernietigd.

In de nabije toekomst kunnen we constructieve veranderingen verwachten in het economische systeem. De overgang is ontworpen om ons dagelijks leven zo weinig mogelijk te onderbreken. Er zullen aankondigingen komen, maar het is niet de bedoeling dat het volk in paniek raakt. Daarom zal de transitie zo vredig mogelijk verlopen.

{qtube vid:=P7xCtfQfQx4}

Bron: The2012scenario.com

 

 

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Immuunsysteem Boost

Wil jij ook een IJZERSTERK immuunsysteem?

Elk levend wezen op onze planeet heeft een immuunsysteem. Dat betekent dat jij en ik het ook hebben. Het immuunsysteem, of afweersysteem, is een systeem dat ons lichaam beschermt tegen ...

BBC-reportage: "WWF betrokken bij gruweldaden tegen inheemsen in Indiaas nationaal park"

BBC-reportage: “WWF betrokken bij gruweldaden tegen inheemsen in Indiaas nationaal park”

Uit een reportage van de BBC is gebleken dat inheemse stamleden die in het Nationaal park Kaziranga in India leven worden gearresteerd, geslagen, gemarteld en gedood door parkwachters. De BBC nam ...

Bewijzen deze twee foto's met dezelfde achtergrond dat de maanlandingen nep waren?

Bewijzen deze twee foto’s met dezelfde achtergrond dat de maanlandingen nep waren?

Deze twee maanfoto’s worden door complottheoretici aangedragen als bewijs dat de Apollo-maanlandingen zijn gefilmd in een studio, schrijft de Daily Express. De foto’s, in 1971 gemaakt tijdens de vierde maanlanding, ...