Buitenaards

‘Gemummificeerde alien’ uit Mexicaanse Maya-tombe bestudeerd in Bulgarije

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 50 centimeter lange ‘gemummificeerde alien’ met grote ogen die is ontdekt in een Maya-tombe in Mexico, is deze week te zien tijdens een internationale conferentie in de Bulgaarse hoofdstad Sofia.

Op de bijeenkomst zijn UFO-wetenschappers uit Europa en Noord- en Zuid-Amerika aanwezig, zo meldt Sofia News Agency. Van vrijdag tot zondag proberen de deelnemers een controversieel onderwerp uit de taboesfeer te halen: het mogelijke contact met andere kosmische beschavingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Steeds meer interesse

“Er worden steeds meer documenten vrijgegeven en geheimen onthuld,” zei professor Lachezar Filipov van de Bulgaarse Academie voor Wetenschappen tegenover NOVA TV. Verleden jaar kondigde hij aan met zijn instituut voor ruimteonderzoek het UFO-fenomeen officieel te zullen bestuderen, nu steeds meer mensen er geïnteresseerd in raken.

Professor Filipov verwees toen naar een zakenman die zei boven een wijk in Sofia een ‘grote platinakleurige schotel zonder ramen’ te hebben gezien.

Controverse

Filipov is er niet alleen van overtuigd dat ze bestaan, maar gelooft ook dat ze al contact met ons hebben gemaakt. “Hier in Bulgarije wordt vaak gezegd dat mensen zoals ik rijp zijn voor het gesticht, terwijl mijn Ierse collega’s 1 miljoen dollar hebben gekregen om een camera te ontwikkelen die aliens moet gaan vastleggen,” klaagde hij.

De ontdekking van de ‘alien’ heeft in Mexico geleid tot veel controverse. Lokale media citeerden experts, die zeiden dat het ging om het lichaam van een twee jaar oud Maya-jongetje. Ufologen zijn daar niet zo zeker van.

[Novinite]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x