UFO

Getuige UFO-landing Zimbabwe spreekt voor het eerst: “Plotseling stonden ze recht voor ons”

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 16 september 1994 waren tientallen leerlingen van een basisschool in de hoofdstad van Zimbabwe getuige van de landing van een buitenaards ruimteschip. Emily stond op enkele meters afstand van de wezens die uitstapten en zegt dat ze boodschappen heeft doorgekregen. Voor het eerst spreekt ze openlijk over haar ervaringen.

Het ruimteschip landde naast de speeltuin van de school. De kinderen beweerden dat ze werden benaderd door wezens en dat de hele ontmoeting ongeveer 15 minuten duurde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Emily Trim was één van die kinderen. Ze was acht jaar oud toen het gebeurde. Haar school, Ariel geheten, werd in één klap wereldberoemd toen de BBC over het incident berichtte. De Britse publieke omroep interviewde de kinderen en de Harvard-universiteit stuurde zelfs een psychiater naar de school om de opmerkelijke ervaringen van de leerlingen te onderzoeken.

Schilderijen
Getuige UFO-landing Zimbabwe spreekt voor het eerst: "Plotseling stonden ze recht voor ons"
Emily Trim

Het incident raakt Emily nog steeds. Ze stond naar eigen zeggen op enkele meters afstand van de wezens en zegt dat ze boodschappen heeft doorgekregen.

Ze maakt mysterieuze tekeningen en schilderijen die volgens haar voortkomen uit de boodschappen die ze heeft ontvangen. Tijdens de Alien Cosmic Expo 2015 sprak ze voor het eerst openlijk over haar ontmoeting met een buitenaards wezen.

Aan de grond genageld

“We hoorden een hoog geluid,” zegt Emily. “We zagen een flits en een vaartuig. Twee wezens sprongen op en neer bij Lisa en mij. Ze waren nieuwsgierig. Ze raakten de grond niet aan. Het leek alsof ze ons na probeerden te doen.”

“Plotseling stonden ze voor ons,” gaat ze verder. “We stonden aan de grond genageld. Telepathische berichten gingen door me heen, in de vorm van beelden. Eén van de meisjes die naast me stond kreeg vooral boodschappen over de omgeving, terwijl ik meer doorkreeg over het gebruik van technologie.”

Bekijk de emotionele getuigenverklaring van Emily Trim hieronder:

[EMN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x