Bewustzijn

Het openen van je innerlijke poort

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We staan op een drempel. Achter ons bevindt zich alles wat we kennen en alles wat we zijn geweest. Voor ons ligt het onbekende en het mysterie van creatie. Wat creëren we?

We creëren een nieuwe versie, frequentie of expressie van de persoon die we kennen als onszelf. Deze nieuwe expressie zit in ons. Velen beginnen een nieuwe versie van zichzelf te voelen, een versie die ze nog nooit eerder hebben ervaren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze nieuwe versie was er al, zat al in ons, maar bleef vaak veilig opgeborgen in onszelf. We zagen deze versie als een mysterie, een zoektocht, een doel dat we nooit konden bereiken terwijl we tegelijkertijd een fysieke vorm hadden. Het verruimde bewustzijn is de kern van deze nieuwe versie.

Ei

De nieuwe expressie van veel mensen kruipt nog niet uit het ei omdat het ei ons in staat stelde in een wereld te kunnen blijven die niet zoals thuis voelde. We voelden ons vaak ongelukkig in de buitenwereld omdat we ons vaak voordeden als iemand anders, als iemand die geaccepteerd werd, de persoon die kon overleven.

Het grootste gedeelte van ons leven, zelfs van vele levens, moest dit gedeelte van onze essentie een geheim blijven voor de mensen om ons heen, zelfs voor onszelf. We begonnen dit wezen niet als binnen maar als boven te zien. Ons ego aanbad dit wezen waarvan we dachten dat het zich in de wolken bevond als een externe God. Helaas was ons ego goed getraind om dienstbaar te zijn aan God en alle andere vormen van autoriteit. Daarentegen voelde het wezen in ons zich niet als een autoriteit. Het voelde liefde. Maar het ego vroeg zich af hoe we ooit van onszelf konden houden.

Ons ego had geleerd dat zelfliefde verwaand was. Het wezen in ons dat liefde voelde konden we niet zijn omdat we ons niet konden voorstellen dat zo’n liefdevol wezen zich in ons bevond. Nu echter de frequentie van ons persoonlijke en planetaire lichaam stijgt beginnen velen te geloven dat dit liefdevolle wezen wel in ons kan zijn.

Tegelijkertijd voelen we het ego dat ons herinnert niet verwaand te zijn. Het ego vindt dat we hard moeten werken om van buitenaf erkenning, roem en respect te krijgen en dat we geld moeten verdienen. Het wezen in ons herinnert ons dat er geen buiten is, maar dat de hogere frequentie in ons een hogere expressie van onszelf is.

Strijd

Zelfs na vele levens te hebben gestudeerd en gemediteerd vragen we ons nog steeds af of we werkelijk de versie van onszelf kunnen zijn die we in ons voelen. Er woedt een strijd. Het is dezelfde strijd die we ons hele leven al voeren. Het is de strijd tussen het ego dat we volgens de maatschappij moeten zijn en wie we altijd zijn geweest. Het gevecht is in feite aangewakkerd door ons ego, terwijl onze hogere expressie al die tijd geduldig heeft gewacht op het moment dat de strijd werd vergeten en waarheid werd herinnerd.

Geduld is vaak een probleem voor ons omdat we gewend waren dat alles zich gelijk voor onze ogen manifesteerde. Daarom zijn kinderen vaak boos als ze niet krijgen wat ze willen. Het harde werk dat we moeten verrichten maakte ons depressief, boos en bang. Gelukkig kregen we steeds meer controle over onze gedachten en emoties zodat we ons beter begonnen te voelen.

We willen zijn wie we werkelijk zijn. We willen vrij zijn van de eisen van het ego. We horen het ego zeggen: ‘je moet in de buitenwereld zijn, je moet werken en geld verdienen zodat je kunt overleven’. We weten echter dat er meer is in het leven dan werken en overleven.

We hebben ons zo lang bang en depressief gevoeld omdat we moe zijn van de illusies om ons heen en van de verlangens van het ego die ons afleiden. Werk is alles wat je niet leuk vindt om te doen. Wat je wilt doen is daarentegen leuk. Als je het niet wilt doen is het werk.

Verdwaald

Lang geleden, toen er nog geen tijd bestond, besloten we een plaats, een realiteit, te creëren waar we het concept individualiteit konden verkennen. Om dat te bereiken moesten we de illusie van tijd creëren zodat eenheid werd opgedeeld in individuen. Dit experiment loopt in ons kwadrant van fysieke manifestaties ten einde.

Velen zijn echter verdwaald geraakt in het spel. Op een bepaald moment kon iedereen ervaren hoe het was om verdwaald te zijn in de illusies van onze gepolariseerde wereld. We dachten dat we afgescheiden waren en anderen iets konden aandoen om er vervolgens mee weg te komen. Vanwege deze keuze moesten we vele incarnaties ondergaan om te leren dat energie naar buiten altijd energie terug is.

Religies en wetten werden gecreëerd om ons te sturen en te beschermen en het ego werd gecreëerd zodat we onszelf beter konden definiëren. Alle drie aspecten van afscheiding verdwaalden ook. Terwijl de trilling stijgt herinneren steeds meer mensen wie ze werkelijk zijn.

Nooit weggegaan

Dit stelt je in staat boven de illusies uit te stijgen. Onze reis was lang, soms vele miljoenen jaren lang. De angst waar velen nog in leven herinnert ons aan de vele levens waarin we gevangen zaten in lijden. Zo tegen het einde van dit project verzamel je alles wat je hebt geleerd om het af te ronden.

Binnenkort zal alle realiteit in ons zijn omdat binnen en buiten een polariteit is. Je ware zelf, de nieuwe versie, bevindt zich dan niet meer in je, maar in het hier en nu. We zijn hier omdat we nooit zijn weggegaan. Jij bent hier omdat je nooit bent weggegaan. Je herinnert je alleen wat je vergeten bent.

Wij helpen de buitenaardsen door ze te leren over leven dat gevangen is in tijd en afscheiding. Hogere frequenties konden op deze wijze de fysieke creatie van eenheid ervaren. De buitenaardsen dienen nu als onze innerlijke poort zodat wij de metafysische creaties van eenheid kunnen ervaren. Deze poort gaat open wanneer wij dat willen. Zij zijn in ons en wij zijn in hen. Keer naar binnen en vindt de innerlijke poort naar jezelf. De poort gaat open wanneer jij dat wilt.

Bron: Multidimensions.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x