Gezondheid

Hoe je Himalayazout kunt gebruiken om de luchtkwaliteit te verbeteren, van je hoofdpijn af te komen en beter te slapen

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Himalayazout wordt gezien als gezond alternatief voor tafelzout omdat het minder natrium bevat. Het heeft nog een aantal minder bekende voordelen.

Negatieve ionen en Himalayazout

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Negatieve ionen worden in de natuur gecreëerd en als je eraan wordt blootgesteld voel je je energiek. Deze ionen ontstaan gewoonlijk in de buurt van stromend water en watervallen. Er is een manier om deze ionen in huis te halen. Plaats een Himalayazoutlamp in je kamer en je zult de positieve veranderingen gelijk ervaren.

Blijf positief

Positieve ionen, ook wel bekend als ‘elektronische smog’, zijn afkomstig van elektronische apparaten die we iedere dag gebruiken. Deze ionen zijn echter schadelijk en kunnen ernstige ziektes en onbehagen veroorzaken.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft gezegd dat blootstelling aan positieve ionen het ergste is wat ons kan overkomen. Ze veroorzaken slapeloosheid, zenuwaandoeningen, mentale aandoeningen, allergieën, enzovoorts. Door langdurige blootstelling aan elektronische smog worden we gebombardeerd met 20 keer meer frequenties dan aanbevolen.

Negatieve ionen hebben een positief effect

Negatieve ionen dragen negatief geladen elektronen bij zich. Als ze in contact komen met moleculen die schadelijk voor ons zijn, zoals allergenen, krijgen die moleculen een negatieve lading. Deze ionen worden gevonden in bossen, op het strand en andere plekken waar stromend water is. Eenmaal in ons lichaam verbeteren ze onze hersenfunctie, geven ze ons extra energie en krijgen we een beter humeur.

Himalayazoutlampen

Hoe je Himalayazout kunt gebruiken om de luchtkwaliteit te verbeteren, van je hoofdpijn af te komen en beter te slapenEen Himalayazoutlamp is een blok zout met daarin een kleine lamp. De lamp verwarmt het kristal waarna negatieve ionen worden uitgezonden. Deze ionen vernietigen alle slechte deeltjes in je omgeving.

De negatieve ionen gaan in de lucht de strijd aan met de positieve ionen. Ze vallen bacteriën, schimmels, allergenen en virussen aan en neutraliseren elektronische smog in je huis. Het resultaat is dat je je blijer en rustiger voelt en beter slaapt.

Himalayazoutlampen kunnen helpen tegen:

  • Hoofdpijn en migraine
  • Problemen met de bloedsomloop
  • Mentale aandoeningen en stress (ook slapeloosheid)
  • Ademhalingsaandoeningen (ook verkoudheid)
  • Artritis

Deze lampen helpen ook tegen allergieën en huidaandoeningen omdat ze de lucht ontdoen van gifstoffen. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Healthy Holistic Living, Healthy and Natural World]

2.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x