Gezondheid

Indiase minister: “Yoga geneest kanker”

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Speciale yogahoudingen of asana’s kunnen kanker genezen. Volgend jaar, als de medische onderzoeken voltooid zijn, zal het bewijs daarvoor rond zijn, citeert de Britse Daily Telegraph de Indiase minister voor alternatieve geneeskunde.

Een instituut in Bangalore voert het onderzoek uit naar de asana’s die kanker lijken te voorkomen of genezen, zegt minister Shripad Yasso Naik. Hij zegt dat het instituut, Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana, de bewering al heeft ‘bewezen’, en dat kankerpatiënten volgend jaar over deze speciale techniek te horen krijgen, als het onderzoek door zijn ministerie geverifieerd is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Chemotherapie vervangen

Tijdens een conferentie in de deelstaat Goa zei minister Naik dat de techniek zelfs chemotherapie zou kunnen vervangen en binnen nu een jaar kan worden voorgeschreven.

De voorzitter van het instituut, H.R. Nagendra, heeft in eerdere verklaringen al gezegd dat een techniek, die hij ‘cyclische meditatie’ noemt en waarin asana’s en meditatie worden geïntegreerd, voor de behandeling van ernstige ziekten gebruikt kan worden.

Aids

Dr. Nagendra werkte in de jaren zeventig voor de NASA en staat nu dicht bij de Indiase minister-president Narendra Modi.

Vorig jaar zei de hoofdminister van Goa dat de Indiase Ayurvedische geneeskunde zou moeten worden gebruikt om onder meer aids en kanker te behandelen.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teun
Teun
7 jaren geleden

Helaas een suggestief artikel, waarin het noemen van de Daily Telegraph enige geloofwaardigheid suggereert. Echter door te citeren nemen zij juist enige afstand van het beweerde. Ook is de geciteerde géén minister, maar door hem die functie toe te kennen wordt de waarde van het beweerde opgekrikt. Jammer!

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Yoga en meditaties werken efficienter dan medicijnen.

Dylan
Dylan
7 jaren geleden

Snap niet dat iemand nog kanker krijgt. Blijkbaar is het gemakkelijk te genezen.. Yoga doen, wassabi eten, komkommers eten enz. En dat alleen al deze week op deze site. Ben benieuwd wat de remedies volgende week zijn.

De Overheid.
De Overheid.
7 jaren geleden

De manipulatie is ook hier gigantisch maar laten we even de echte expert afwachten dat hij verteld hoe het echt werkt.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x