Buitenaards

Italiaanse professor – Buitenaardsen leven onder ons

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stefano Breccia leidde een bijzonder leven. In het openbaar gaf hij les aan diverse Europese universiteiten en daarnaast was hij werkzaam als elektricien in Italië.

Achter de schermen werkte hij aan een opvallend boek: Contattismi di Massa, vertaald als Massaal Contact. Hij onthult hoe buitenaardsen onder ons leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het boek gaat over een mysterieuze groep menselijk uitziende buitenaardsen die in Italië ondergrondse bases oprichtten en tussen 1956 en 1978 ontmoetingen hadden met lokale bewoners.

Breccia deed decennia lang onderzoek en interviewde vele getuigen. De gebeurtenissen worden ondersteund door bewijsmateriaal, onafhankelijk onderzoek door Italiaanse ufologen en getuigeverklaringen. Het ging om politici, wetenschappers en andere kopstukken uit Italië en de rest van Europa.

Stefano Breccia overleed enkele dagen geleden. Om zijn opvallende leven en ervaringen te herdenken is een presentatie van Breccia tijdens de Earth Transformation Conference van 2010 op Hawaï beschikbaar gekomen. Hij legde tijdens de bijeenkomst uit hoe de ondergrondse bases van de vredelievende buitenaardsen in 1978 werden vernietigd door ‘synthetische’ buitenaardsen.

Breccia onthulde hoe de menselijk uitziende buitenaardsen hun contacten na 1978 echter niet staakten. Tot op de dag van vandaag onderhouden ze in het geheim contact met een aantal mensen. Hij presenteerde tot besluit zijn gedetailleerde analyse van een foto van één van de drie meter lange buitenaardsen.

Bron: Exopoliticsinstitute.org

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x