UFO

Lanceercodes kernraketten gewist door UFO’s?

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geopenbaarde documenten en getuigeverklaringen van militairen bevestigen dat UFO’s vanaf de zestiger jaren herhaaldelijk kerninstallaties van verschillende Amerikaanse luchtmachtbases in de gaten hebben gehouden.

Vliegbasis F.E. Warren in Cheyenne in de staat Wyoming is in de loop der jaren meerdere keren bezocht. In de zomer van 1965 vond er een serie spectaculaire incidenten plaats.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In een officieel rapport wordt tot in detail onthuld hoe tussen 31 juli en 2 augustus 1965 in totaal 148 ongeïdentificeerde vliegende objecten zijn gezien door 143 militairen.

Formaties

De objecten waren cirkelvormig alhoewel er ook meldingen zijn gedaan van sigaarvormige schepen of lichtende objecten. Ook zijn formaties objecten gezien. De getuigen hoorden geen geluid en zagen in veel gevallen knipperende lichten. Sommige objecten schoten met ontzagwekkende snelheid door de lucht en splitsten in tweeën voordat ze in verschillende richtingen verdwenen.

In 1976 was er opnieuw sprake van een UFO-incident bij vliegbasis F.E. Warren toen Walter F. Billings van een lanceerploeg van de ICBM-systemen melding deed van een onbekend object. De Association of Air Force Missileers (AAFM) publiceerde een kort artikel in haar nieuwsbrief van september vorig jaar waarin oud-militairen die bij nucleaire lanceerinrichtingen waren gestationeerd werden opgeroepen zich te melden met hun UFO-ervaringen.

Alarm

Billings deelt zijn ervaringen in een brief. In de herfst van 1973 ging het alarm van de binnenste veiligheidszone van één van de raketsilo’s af op vliegbasis F.E. Warren in Cheyenne. Een onderzoeksteam ter plaatse was getuige van een heldere UFO boven de silo. Het team werd geadviseerd alleen te observeren. Ongeveer een minuut later schoot het object weg. Tenminste 19 lanceerploegen konden die nacht meeluisteren via de radio.

Nadat het onderzoeksteam terugkeerde op de basis kregen alle ploegen te horen dat ze niet over hun ervaringen mochten spreken met burgers of de media. Zij die dat wel deden riskeerden zware straffen.

Landde

Later in 1973 was een gehele lanceercrew, bestaande uit zes infanteristen en een officier, getuige van een UFO. Het object hield het team nauwlettend in de gaten en werd vijf minuten lang gezien terwijl het in de buurt van een raketsilo manoeuvreerde. Drie dagen na het incident durfde de eerste luitenant van de lanceercrew zijn ervaring te delen met Billings.

Een derde incident vond plaats in de lente van 1974. Op een morgen werd iedereen bijeen geroepen en door een sergeant en agenten van de veiligheidsdienst geïnformeerd over een UFO die zij de avond ervoor hadden gezien. Ze zagen hoe het object landde bij de lanceerinrichtingen. Enkele dagen later hoorde Billings dat de sergeant zich moest verantwoorden voor het Office of Special Investigations (OSI) van de Amerikaanse luchtmacht omdat hij zijn mond voorbij had gepraat.

In juni 1974 zag Billings een laag vliegende UFO toen hij in Dubois in de staat Wyoming met drie andere luitenants in het gebied kampeerde. Ze wisten dat het geen vliegtuig kon zijn.

Verdoezelen

Billings raakte geïnteresseerd in het onderwerp en begon er boeken over te lezen. Hij denkt dat de Amerikaanse luchtmacht erg goed is in het verdoezelen van informatie.

Opnieuw heeft een oud-militair zich openlijk uitgelaten over UFO’s die herhaaldelijk aan de kernraketten bij vliegbases hebben gezeten.

Het meest recente incident vond plaats op 23 oktober 2010. Ondanks dat de luchtmacht het ontkent vliegen UFO’s tot op de dag van vandaag rond Amerikaanse kerninstallaties.

{qtube vid:=3jUU4Z8QdHI}

Bron: Ufohastings.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x