UFO

Leider Nation of Islam: ‘Stel Area 51 open en geef UFO-geheimen vrij’

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Leider van de Nation of Islam Louis Farrakhan heeft de Amerikaanse president Barack Obama tijdens een preek gevraagd wetenschappers toegang te geven tot Area 51, een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht in de Nevadawoestijn waar lichamen van buitenaardse wezens zouden liggen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Farrakhan zei ook dat Obama riskeert de schaduwregering – een samenwerkingsverband dat wordt aangestuurd door de wereldelite – te ontmaskeren als hij gehoor geeft aan zijn oproep. Farrakhan meent dat deze schaduwregering de aanwezigheid van UFO’s al decennialang stilhoudt.

De religieus leider zegt dat rond de aarde een ‘Moederwiel’ draait, een enorm ruimteschip dat de boel nauwlettend in de gaten houdt. In 2011 vergeleek hij dit ruimteschip met de UFO’s die Ezechiël zag. De profeet beschreef een gevaarte ‘dat eruitzag als blinkend metaal’ met wielen ‘alsof er een rad was midden in een rad’. Oprichter van de Nation of Islam Elijah Muhammad stelde dat het wiel was gebouwd op het eiland Nippon, wat nu Japan is. De bouw zou 15 miljard dollar aan goud hebben gekost en het schip zou zijn gemaakt van het sterkste staal. Hij zei dat zich in het Moederwiel, dat lijkt op een kleine planeet, 1500 kleinere wielen bevinden.

Farrakhan heeft ook gezegd dat de Amerikaanse regering al sinds de jaren ’40 weet van het bestaan van het Moederwiel, maar er alles aan heeft gedaan om de informatie geheim te houden.

25-2-2014 bron: The Blaze

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Liquid
Liquid
10 jaren geleden

Tja, en de persoonlijke mening van de leider van de Nation of Islam is uiteraard zeer geloofwaardig…

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Tijdens een preek heeft hij Obama gevraagd voor ‘ ‘Alien’/UFO-disclosure ‘; die preek heeft Obama zelf niet gehoord, natuurlijk.

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

de beste broeder praat alsof hij een borrel te veel op heeft.

Danny
Danny
10 jaren geleden

Beste mensen let op Louis Farrakhan is een onderdeel van de NWO dit volgens zeggen van de mensen met de zelfde huidskleur!!Onder ander de bekende Dr.Kwame Toure ,Bobby Hemmit,Dick Gregory en vele andere!!
En wie zou dat beter kunnen beoordelen dan mensen van dezelfde afkomst.
Als je het niet met mij eens bent zou ik zeggen bekijk de filmpjes op youtube van de eerste en laatste genoemde persoon!

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x