Universum

‘Mini-zonnestelsel komt ons zonnestelsel binnen’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op het zuidelijk halfrond speuren sterrenkundigen op dit moment samen met het leger naar een mini-zonnestelsel dat ons zonnestelsel binnendringt.

Dat stelt natuurkundige James McCanney. Het Learmonth Solar Observatory in Australië zou een centrale rol innemen bij de operatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het zonne-observatorium wordt gerund door de Amerikaanse luchtmacht en de Australische overheid. De sterrenwacht is onderdeel van een netwerk dat wordt aangestuurd door de Amerikaanse National Optical Astronomy Observatory (NOAO).

Hale-Bobb

Volgens McCanney verzamelen veel astronomen en militairen zich momenteel op de locatie van Project Wormwood (foto), waar men zich bezighoudt met het onderzoek naar ‘planetaire defensie en ruimteschroot’. De natuurkundige legt uit dat astronomen er veel hemellichamen buiten ons zonnestelsel ontdekken, maar het publiek in het duister houden.

Sterrenkundigen zouden volgens McCanney nu naarstig op zoek zijn naar een mini-zonnestelsel dat ons zonnestelsel binnentreedt. Het mini-zonnestelsel zou vanaf het zuidelijk halfrond te zien moeten zijn. McCanney verwijst naar Dr. Richard Harrington van het United States Naval Observatory die vlak voor zijn dood op weg was naar Australië om het bestaan van Planeet X te bevestigen. Deze planeet zou hetzelfde pad volgen als komeet Hale-Bopp. 

McCanney wijst er verder op dat de meeste astronomen worden toegewezen aan ruimteprogramma’s van de elite. De meeste ontdekkingen worden derhalve geheim gehouden.

Verandering

Het zonnestelsel is volgens de natuurkundige onderhevig aan verandering. Die verandering heeft een sterke invloed op de zon, het weer, de planeten, enzovoorts. Overheden informeren de mensen niet omdat het volk simpelweg niet is voorbereid op kosmische veranderingen, aldus McCanney.

Wat kunnen we verwachten? McCanney denkt aan meer kometen in ons zonnestelsel, kometen die worden opgevangen door gasreuzen, het ontstaan van nieuwe manen, meteorietenregens en meer meteorieten dan gewoonlijk.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
11 jaren geleden

ze informeren ons niet, terwijl ze aan het einde van de rit ook gewoon wormen-voer zijn. Of ligt het meer in de lijn van het programma om van de over populatie af te komen? Wat zegt dat soort klanten tegen hun kinderen dan?

Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Hetzelfde pad? Dan zouden ze allang met elkaar in botsing moeten zijn gekomen aangezien Hale-Bopp een kortere omlooptijd heeft dan Planeet X. +/- 3600(planeet x) tegen +/- 2400 jaar. Tenzij……..een rekenfout is gemaakt bij planeet x (wat ikzelf denk) en planeet x eigenlijk Hale Bobb is. Ik denk namelijk al langer dat Planeet X te maken heeft met de komst van “godenzoon” Jezus en er toen een “komeet” (Hale-Bopp?) te zien was.

john
john
11 jaren geleden

het voor laatste speeltje van de elite firma,s .you tube carol rosin interview met werner von braun .

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Ik mis de bron.En waarom niet alvast een filmpje van het zuidelijk halfrond waar dit minizonnestelsel dan toch in ieder geval met een telescoop en een camera te zien moet zijn??En met deze zin daar kan ik het alleen mee eeens zijn:McCanney wijst er verder op dat de meeste astronomen worden toegewezen aan ruimteprogramma’s van de elite. De meeste ontdekkingen worden derhalve geheim gehouden.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x