Buitenland

Mysterieus vliegtuig houdt de gemoederen bezig

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van Quincy in de Amerikaanse staat Massachusetts vragen zich af wie al twee weken lang rondjes boven hun stad vliegt.

Iedere avond zien de inwoners een laagvliegend toestel boven de stad. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA weet wat er aan de hand is, maar geeft weinig informatie vrij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een lokale zender heeft weten te achterhalen dat de politie niet verantwoordelijk is voor de activiteit in het luchtruim boven Quincy. Zelfs het stadsbestuur mag niet weten waarom het vliegtuig tussen zonsondergang en zonsopgang boven de stad vliegt.

Drone

“Het is frustrerend,” zei gemeenteraadslid Brian Palmucci. “Ik heb specifiek gevraagd of de vluchten worden uitgevoerd door de politie, maar de FAA wilde er niet op ingaan. Toen vroeg ik of de mensen zich zorgen moesten maken, maar ook op die vraag kreeg ik geen antwoord.”

Het vliegtuig stijgt alleen op als de lucht helder is. Volgens bronnen gaat het niet om een drone en is het toestel bemand. Woordvoerder van de FAA Jim Peters wilde alleen zeggen: “We moeten deze keer heel zorgvuldig zijn [met het vrijgeven van informatie].”

Antwoorden

Zelfs de burgemeester mag niet weten wat er speelt. “We zijn net zo gefrustreerd als onze kiezers,” zei burgemeester Tom Koch. “We willen onze burgers graag antwoorden geven, maar die hebben we eenvoudigweg niet.”

Als de federale overheid iets geheim houdt, doet ze het gelijk goed. In dit geval wil de overheid zelfs niet zeggen hoelang het vliegtuig nog in de lucht zal blijven.

“De FBI geeft geen commentaar op luchtactiviteit,” aldus het onderzoeksbureau in een verklaring. Ondertussen klagen inwoners dat het vliegtuig hen ’s nachts wakker houdt.

Bron: Cbslocal.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

De laatste woorden van de presentatrice zijn: Het is alleen s,nachts te zien als het helder weer is, en niet bewolkt.Waarschijnlijk toch een drone??In elk geval een STAATSGEHEIM.Tenslotte wil de staat graag alles van u weten.Big brother is watching you.

Hr
Hr
10 jaren geleden

In zo’n geval kan een bevolking met wat laserpennen een duidelijk statement afgeven hoe ze er over denken.

Blup
Blup
10 jaren geleden

Dat mysterieuze vliegtuig is een Cessna Caravan. Enige mysterie wat er is is de functie van ’t toestel.

pacito
pacito
10 jaren geleden

Als er nu toch zoveel wapens in de VS in omloop zijn, zal er vast wel iemand zijn die dit vliegtuig uit de lucht wil knallen.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x