Chemtrails

NASA sproeit chemtrails boven oostkust VS

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voordat de zon vandaag opkwam waren inwoners van de Amerikaanse oostkust getuige van een vreemd verschijnsel. NASA draait er niet omheen dat we hier te maken hebben met chemtrails. De ruimtevaartorganisatie gebruikt zelf liever de term ‘chemical tracers’.

Een vijftal melkwitte pluimen verscheen aan de nachtelijke hemel en werd nabij de interstellaire ruimte uitgerekt door de wind, meldt SpaceWeather.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bovenstaande foto werd vanuit New Jersey gemaakt door Jack Fusco. “Het was onwerkelijk en indrukwekkend om te zien,” legde hij uit.

ATREX-experiment

NASA lanceerde vanaf haar Wallops Flight Facility in Virginia vijf sondeerraketten om trimethylaluminium in de aardatmosfeer te brengen. Het doel van het ATREX-experiment (Anomalous Transport Rocket Exeriment) is het ‘onderzoeken van windpatronen’. De pyrofore, kleurloze vloeistof geeft witte rook (aluminiumdioxide) als het met lucht in aanraking komt.

“We zagen hoe de raketten werden gelanceerd, langzaam hun chemicaliën in de atmosfeer brachten en vervolgens sporen achterlieten,” zei Alice B. Uit Loudoun County in Virginia. “We konden ook zien hoe rakettrappen terugvielen naar aarde.”

Aluminium

Voor de goede orde is aluminium een toxine die leidt tot dementie en neurologische aandoeningen. De neusholte en longen stellen aluminium in staat in onze bloedstroom te geraken om vervolgens weefsel in het brein en hart aan te tasten.

Monsanto heeft onlangs een aluminiumresistent gen ontwikkeld dat kan worden verwerkt in zaden. Aluminium werd tijdens de Eerste Golfoorlog gesproeid om de vijand op de grond te verzwakken. Zware metalen kunnen onder meer uit het lichaam worden verwijderd met behulp van zeoliet.

{qtube vid:=_3iK21nqBh4}

Bron en meer foto’s: Spaceweather.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x