Gezondheid

Nieuwe actie tegen Monsanto aangekondigd (video)

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de succesvolle Mars tegen Monsanto wordt nu een nieuwe actie opgezet tegen de biotechreuzen.

Vorige maand hadden ruim twee miljoen betogers een duidelijke boodschap voor Monsanto: ze tolereren het niet langer dat burgers door de biotechindustrie worden vergiftigd en tot slaaf gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Deelname is eenvoudig. Maak een video over Monsanto, genetisch gemodificeerde gewassen of glyfosaat en upload deze video op 24 juli aanstaande naar zoveel mogelijk videosites.

Het is belangrijk dat in de titel de woorden ‘Monsanto Video Revolt’ voorkomen. Op deze dag zullen vele duizenden mensen hun video uploaden zodat de media deze gebeurtenis niet ongezien voorbij kunnen laten gaan.

Monsanto maakt producten voor de landbouw, zoals genetisch gemanipuleerde zaden en bestrijdingsmiddelen. Hun bekendste product is Roundup, dat gebaseerd is op Agent Orange, het ontbladeringsmiddel dat in de oorlog in Vietnam werd gebruikt.

Volgens de Partij voor de Dieren staat Monsanto symbool voor de landbouw die onze wereld kapot maakt. De actievoerders vinden dat Monsanto de voedselketen in gevaar brengt. Zo komt bijvoorbeeld de bijenstand in gevaar door het gebruik van het landbouwgif van Monsanto.

Meer informatie: Monsantovideorevolt.com of Facebook.com/monsantovideorevolt

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
SytseFlyge
SytseFlyge
10 jaren geleden

Succesvol? Niet al te hard opblazen he, Niburu, kost je je geloofwaardigheid. Die paar handjesvol mensen die hier in Nederland op de been waren zou ik niet zo snel bestempelen als succesvol.

het goede
het goede
10 jaren geleden

raar spul roundup, vroeger in het begin toen roundup op de markt kwam
waren er demonstraties van Monsanto om het spul aan de boer te brengen.
de verkoper vertelde dat je het aangemaakte gif kon drinken als het een week
had gestaan en op zo’n demonstratie liet hij dat zien, ook de koeien kon je naar een week gewoon weer in de wei doen, wat naar mij weten nog soms
zo gebeurt.
ik sprak men zwager dit vorig weekend nog (hij zit op een veldspuit en werkt veel in de landbouw met roundup) en bevestigde dat naar zijn ervaring het middel na een kleine week geen werking meer heeft ( tegen onkruid )het wordt ook voor graan gebruikt waar voor het oogsten veel onkruid in staat, dan spuiten ze het onkruid dood en dan oogsten ze het graan na 14 dagen gewacht te hebben dit is omdat ze het anders niet kunnen oogsten te veel onkruid gaat niet door de machine
en die dit niet wil geloven vraag het maar na bij groot handel van de middelen.

biko steve
biko steve
10 jaren geleden

Goed initiatief weer, misschien wekelijks of maandelijkse actie van maken? De mens leert door herhaling.

2Crazy2bTrue
2Crazy2bTrue
10 jaren geleden

[quote name=”biko steve”]Goed initiatief weer, misschien wekelijks of maandelijkse actie van maken? De mens leert door herhaling.[/quote]

Daar sta ik niet achter. Door herhaling wordt denkwerk dogma. Het zijn de dogma’s die ons overal de das om doen. Beter is aan een systeem te creëren dat mensen dwingt te blijven denken. Het denken is de enig opbouwende kracht die ons ter beschikking staat.

Denk eraan dat levend organisch materiaal bij normaal gebruik niet slijt, maar sterker wordt. Dat geldt dus ook voor de hersenen. Denken creëert en maakt tevens intelligenter.

@#2 het goede 18-06-2013 10:53
Om iets goed te kunnen beoordelen is belichting van alle zijden belangrijk. Daarom bedankt voor de info.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x