Homepagina » Bewustzijn » Onderzoek suggereert paranormale vermogens bij kinderen met autisme
Onderzoek suggereert paranormale vermogens bij kinderen met autisme

Onderzoek suggereert paranormale vermogens bij kinderen met autisme

Onderzoek suggereert dat sommige kinderen die zijn gediagnosticeerd met autisme beschikken over telepathische of paranormale vermogens.

Deze ‘genieën’, zoals ze door sommige experts worden genoemd, zouden deze vermogens op een zichtbare manier kunnen demonstreren.

Van autistische kinderen die niet op dezelfde manier kunnen communiceren als hun leeftijdsgenootjes werd altijd gedacht dat ze een achterstand hebben.

Hoofd

Uit onderzoeken blijkt dat ze simpelweg over andere ‘vermogens’ beschikken. Mogelijk hebben ze een groter mentaal vermogen dan gemiddeld en kunnen ze communiceren zonder woorden.

Onderzoekers van de Universiteit van Californië te Irvine hebben in 1999 aangetoond dat parapsychologische experimenten betere resultaten hebben opgeleverd dan experimenten die moeten aantonen dat een dagelijkse dosis aspirine een hartaanval helpt voorkomen.

Autistische ‘genieën’ blinken onder andere uit in wiskunde. Berekeningen waar iemand normaal gesproken een rekenmachine of computer voor nodig heeft, kunnen zij uit het hoofd doen.

Telepathische vermogens

Psychiater Diane Powell doet al jarenlang onderzoek naar het menselijk bewustzijn, met name bij autisten en andere individuen met speciale vermogens.

Dr. Powell zegt dat er sterk bewijs is voor hun telepathische vermogens.

Tijdens andere experimenten is door de jaren heen aangetoond dat autistische kinderen lijken te functioneren buiten het binaire systeem dat we fysiek kunnen waarnemen.

Gedachten lezen

Hun gedachten, dromen en methoden voor ‘stille communicatie’ werden bestudeerd tijdens een experiment waarbij een ‘telepathische zender’ een ‘telepathische ontvanger’ betrokken waren.

In onderstaand filmpje zie je Ramses Sanguino, een jongen met autisme die gedachten kan lezen én hoogbegaafd is.

Hij spreekt vijf talen, waaronder Grieks en Russisch, en kan wiskundige problemen oplossen. In de video wordt hij bestudeerd door een gerenommeerde neurowetenschapper.

[Collective-evolution, ABC News]

Vind je deze info goed? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

7 reacties

 1. Kinderen tot ca. 6 jaar zijn nog zijn nog praktisch ongekaderd. Zijn nog vrij in hun doen en laten, en nog niet in een vorm gekneed.
  Ik ben ervan overtuigd dat peuters bijvoorbeeld véél meer kunnen waarnemen dan volwassenen.
  Autistische kinderen zijn vooral sociaal beperkt, maar heel scherp met andere dingen.

  Het ligt niet aan de kinderen, maar aan ons.
  Ik denk dat volwassenen juist heel veel vermogens zijn kwijtgeraakt door herprogrammeringen vanaf de vroege jeugd tot aan het volwassendom door opvoeding, school, televisie.
  Net zolang totdat we bijna afgestompt zijn en kunnen gaan werken.

  11 likes
  • Robin, mee eens. Ik heb een tweeling waarvan de ene PDD-nos. Als peuter “wist” hij dingen. Vooral dingen die kwijt waren of waar we bij bijv de bouwmarkt heel erg naar moesten zoeken. In de loop van de kleuterklas verdween dat “weten”. Helaas.

   1 likes
   • @Mikkie

    herkenbaar het is dan ook heel belangrijk om weer te herinneren wie wij werkelijk zijn in essentie. Want in jezelf zitten allen antwoorden we zijn namelijk het manifestatie van het licht, multi dimensionale wezens met een ziel van nature. en hier zit het hem in herinner je dit feit weer dan weet je het weer. het weten heeft altijd in onszelf gezeten het zit diep in het hart het is meer een gevoel van weten en kwestie van het vertrouwen op jezelf in alles wat je doet.

    0 likes
    • Johan, Lief, je tekst. Wij zijn altijd al wel enigszins “bezig” met dergelijke dingen ( De zoemende ceders van Rusland) maar helaas is de “concrete wereld” vaak toch sterker. Vooral als je op een reguliere basisschool zit. Vooral daar heb ik zo’n spijt van. Ik ken meerdere kinderen die op een vrije school hebben gezeten. Ze zijn veel meer “bewust” .

     0 likes
  • Robin

   Ben volkomen mee eens.

   0 likes
 2. Dit is echt waar ik geloof niet in paranormale vermogens maar ik maak het zelf wel mee.
  Praat me mij vrouw over aantal dingen in de auto en haal onze kinderen op van school
  mij dochter PDD-nos stapt in de auto,en zeg dan dingen die zij helemaal niet kon weten,wat ik met mij vrouw gesproken heeft voor dat mij dochter in de auto stapte ,ik vertelde haar dat zij dat helemaal niet kan weten en waar zij dat verdaan haal? we hebben er nooit over gehad,alleen in de auto,mij vrouw keek mij aan van dit kan niet waar zijn? er was helemaal geen aanleiding dat mij dochter dat kan weten… paranormaal lijkt er heel erg sterk op.

  Hoe kan dit ? wetenschappelijk graag.

  2 likes
 3. Misschien heeft het kind in de video geen autisme. Als je ff geen sociaal gedrag vertoond, word je al gauw bestempeld als autist.
  Als we hoofdpijn, buikpijn of griep hebben, dan hebben we vaak toch ook geen zin in sociale contacten.
  Of als je regelmatig slecht slaapt, dan ben je liever toch ook opjezelf?
  Je gedrag wordt bepaald door neuronen. Een autist heeft minder neuronen, minder neuronen betekent verminderde vermogens.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

3 keer 'bewijs' dat de ziel het lichaam verlaat tijdens een BDE

3 keer ‘bewijs’ dat de ziel het lichaam verlaat tijdens een BDE

In het boek Wat een stervend brein ...

Studie: Gevaccineerde kinderen hebben zeven keer meer kans op neurologische aandoeningen

Studie: Gevaccineerde kinderen hebben zeven keer meer kans op neurologische aandoeningen

Onlangs verscheen een onthullende 34 pagina’s tellende ...