Gezondheid

Onthuld: Data opzettelijk gemanipuleerd om verband tussen vaccins en autisme te verbergen

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het verband tussen kwikverbindingen in vaccins en autisme kan niet langer worden ontkend.

De Coalition for Mercury-Free Drugs (CoMeD) heeft officiële documenten verkregen die onthullen hoe het Amerikaanse Centrum voor Ziektepreventie CDC opzettelijk liegt over een Deense studie die dit verband duidelijk aantoont.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 2003 publiceerde het tijdschrift Pediatrics een Deense studie waaruit blijkt dat het aantal autismegevallen zeer sterk is gedaald nadat het land het gebruik van thimerosal, een kwikverbinding in vaccins, heeft verboden. Met dank aan de corruptie binnen het CDC werden de conclusies van het onderzoek in de gepubliceerde versie verdraaid. De studie die indertijd in Pediatrics is gepubliceerd beweerde dat het aantal autismegevallen juist toenam als gevolg van het verbod op thimerosal.

De documenten maken duidelijk dat medewerkers van het CDC grote hoeveelheden data uit de studie hebben geschrapt die het verband tussen het uitbannen van thimerosal en een afname van het aantal autismegevallen aantoonden. Uit de stukken blijkt bovendien dat het instituut de resterende gegevens naar eigen inzicht veranderde zodat de suggestie werd gewekt dat er geen verband is tussen thimerosal en autisme.

Op het moment dat de vervalste stukken werden ingediend bij Pediatrics namen de auteurs contact op met medewerkers van het CDC om aan te geven dat het agentschap de data incorrect had geïnterpreteerd. Ze probeerden te zeggen dat de cijfers en conclusies onjuist waren en dat correcties moesten worden gemaakt.

Het CDC gaf in een verklaring aan naar de onjuiste gegevens te zullen kijken, maar uiteindelijk werd in 2003 toch de gemanipuleerde versie gepubliceerd.

Nu deze essentiële informatie bekend is geworden zet CoMeD het CDC onder druk om een strafrechtelijk onderzoek te starten en officieel te verklaren dat er al dan niet is gefraudeerd. CoMeD wil tevens dat Pediatrics de studie per direct in zijn geheel verwijdert.

“Dit zou niet getolereerd mogen worden door mensen die verantwoordelijk zijn voor de gezondheid en het welzijn van onze kinderen,” zei voorzitter van CoMeD Lisa Sykes.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x