UFO

Organische ruimteschepen boven Saskatoon, Canada (video)

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand zijn een aantal witte en rode orbs op grote hoogte gefilmd boven Saskatoon, de grootste stad van de Canadese provincie Saskatchewan.

Drie bollen roteren om elkaar heen terwijl drie andere buiten beeld verblijven. Op het moment dat de getuige een foto maakt van de objecten verdwijnen ze plotseling in het niets.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit de reacties op YouTube valt op te maken dat vaak onbekende vliegende objecten worden gezien boven het gebied, maar dat het lastig blijkt ze goed vast te leggen op camera. Ook de kennis over dit soort ruimteschepen lijkt toe te nemen, want diverse gebruikers weten te melden dat het hier mogelijk gaat om organische schepen.

Dat het beeld een paar keer zwart wordt heeft te maken met de instellingen van de gebruikte Canon SX30IS met 35x optische zoom. Het is alsof je een foto maakt terwijl je in videomodus werkt. Het materiaal is rechtstreeks van de camera omgezet naar een swf-bestand.

Is het een buitenaardse intelligentie, een buitenaards ruimteschip, of wellicht organisch? Voor de getuige zelf is het duidelijk bewijs dat er meer is.

Bron: UFO-blogger.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x