Buitenaards

Reporter Sky News abrupt onderbroken om ‘buitenaards interview’ Medvedev

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2010 werd toenmalig president Dmitri Medvedev gevraagd een onderzoek in te stellen naar uitspraken die tijdens een televisie-interview waren gedaan door de president van een Russische autonome republiek.

Kirsan Iljoemzjinov, oud-president van Kalmukkië, beweerde dat hij aan boord van een ruimteschip een ontmoeting had met buitenaardse wezens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Toen Medvedev, inmiddels premier van Rusland, afgelopen vrijdag na een televisie-uitzending achter de schermen werd geïnterviewd merkte hij op dat iedere Russische president een speciale map krijgt met geheime documenten over buitenaardsen.

Reuters

Het dossier bevat onder meer informatie over buitenaardsen die de aarde hebben bezocht, aldus een bloedserieuze Medvedev. Hij voegde toe dat er buitenaardsen onder ons zijn, maar wilde niet vertellen hoeveel.

Het gesprek achter de schermen werd door geen van de aanwezige televisiestations uitgezonden, maar de beelden zijn wel overhandigd aan persbureau Reuters en vertoond op YouTube.

Volgens Reuters had de Russische premier niet in de gaten dat de microfoons nog aanstonden, hoewel dat nergens uit blijkt. Ook koos het persbureau ervoor om Medvedev belachelijk te maken en bood het alleen ruimte voor negatieve geluiden.

Sky News

In onderstaande video geeft een buitenlandverslaggever van Sky News tekst en uitleg bij de opmerkelijke uitspraken van Medvedev.

Hij wordt echter abrupt onderbroken door de nieuwslezeres. Ze schakelt vervolgens over naar een reporter die verslag doet van de recente ontwikkelingen rondom de Britse prinses Kate.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip van der Zee
Philip van der Zee
11 jaren geleden

Ja, dat is wel weer heel apart hoe dat bericht ineens afgebroken wordt voor een belachelijk onbelangrijk bericht, ( lijkt mij nou net heel erg belangrijk…)

Carpa
Carpa
11 jaren geleden

Plain to see… ze hadden er net zo goed audio van een vloekend persoon van de regiekamer bij kunnen doen, lol!
En dit terwijl NASA het Darwinistische model blijft volgen om informatie te geven…of toch weer niet…of toch?
Ik denk dat ze nu vooral centen nodig hebben en de massa nog wat in ‘spanning’ (not!) willen houden zodat het geloofwaardig overkomt dat ruimtegedoe van hen…
Ben benieuwd hoe snel ’t nieuws de wereld zal rond gaan en ook de reguliere media niet anders meer zullen kunnen dan daarover verlsag te doen.

joop
joop
11 jaren geleden

zoveelste afleiding, whatever.
staat iig gewoon op gluetube:
http://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

De doofpot wil men in stand houden, om massa hysterie te voorkomen onder de kerkgangers, zodat zij slaafs hun dingen doen, die de 1% van de rijken der aarde graag willen.Zij willen Koning zijn, Wij moeten hun slaven zijn.Tenminste dat denkt de 1% nu nog.MAAR NIET LANG MEER!!!Rusland wil ook graag een ROSWELL gehuld in geheimzinnigheid, zodat op het internet de mensen maf gedraaid worden met complottheorieën,en hen bij de waarheid vandaan houdt.Jammer dat dit geen moer gaat helpen voor die domme 1% die de macht over de aarde wenst.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x