Gezondheid

Rick Simpson zegt al 5000 mensen van kanker te hebben genezen: “Dit recept doodt alle tumoren in 90 dagen”

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese activist Rick Simpson zou met zijn medicinale cannabis al 5000 mensen hebben genezen van kanker. Hij zegt een recept te hebben ontwikkeld dat alle soorten tumoren binnen 90 dagen doodt.

Simpson probeerde dit geneesmiddel 12 jaar geleden zelf uit toen hij werd gediagnosticeerd met een ernstige vorm van huidkanker. Artsen hadden hem na een aantal operaties afgeschreven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Hij herinnerde zich een studie van de Universiteit van Virginia waaruit was gebleken dat THC, een actief bestanddeel van cannabis, kanker kan genezen. Hij besloot enkele druppels cannabisolie op zijn wonden te doen.

Weer als nieuw

Na vier dagen kon hij zijn ogen niet geloven. De wonden waren weg en zijn huid was weer als nieuw. Hij begon zijn verhaal met anderen te delen, maar werd vaak uitgelachen. Na 11 jaar bleef de kanker nog steeds weg.

Simpson heeft met zijn cannabisolie naar eigen zeggen duizenden mensen genezen. Hij noemt het voorbeeld van een 80-jarige man met longkanker die op sterven na dood was. Zijn lichaam was opgezwollen door de chemotherapie, op zijn benen zaten open wonden en hij ademde bijna niet meer.

De artsen gaven hem nog 48 uur te leven, toen zijn zoon besloot contact op te nemen met Simpson. Het artsenteam wilde de man onder geen voorwaarde behandelen met cannabisolie. De zoon besloot de olie daarom rechtstreeks af te nemen bij Simpson. Ook gebood hij zijn vader te stoppen met al zijn 24 medicijnen.

De oude man begon weer normaal te ademen en na zes weken had hij niet langer insuline nodig. Na drie maanden was hij volledig genezen.

Invallen

De politie heeft in drie jaar tijd tot vier keer toe invallen gedaan in Ricks huis. Hij wijst erop dat mensen die openlijk beweren kanker te kunnen genezen 5 tot 40 jaar gevangenisstraf kunnen krijgen.

Hij hoefde uiteindelijk maar vier dagen in de gevangenis te blijven, maar kreeg wel een boete van 2000 dollar. Op een bepaald moment hing hem zelfs een gevangenisstraf van 12 jaar boven het hoofd.

“Het ergste was nog dat ik familieleden van de juryleden had genezen met cannabisolie,” vertelt Rick. “Zelfs de rechter zei dat ik juist recht had op een beloning. Ze wisten het allemaal, maar konden niets doen. Ik wilde patiënten die ik genezen heb laten getuigen, maar dat lieten ze niet toe. Ook mocht ik geen medische documenten laten zien waaruit de heilzame werking van mijn olie blijkt.”

Hebzuchtige medische gangsters

Een gedesillusioneerde Simpson gaf zijn olie aan zieke mensen en plaatste het recept voor zijn cannabisolie op de website Phoenixtears.ca. Hij merkt op dat het maken van cannabisolie makkelijker is dan het zetten van een kop koffie.

“Maar weinig mensen weten dat cannabis al honderden jaren voor de geboorte van Christus werd gebruikt als geneesmiddel,” zegt Rick. “In oude Perzische geschriften staat cannabis bovenaan de lijst met geneeskrachtige kruiden.”

“Mensen moeten het recht hebben om cannabis te gebruiken, een gratis medicijn dat door de natuur wordt verstrekt, maar dat ons is afgenomen door hebzuchtige medische gangsters,” besluit hij.

[Healthy Lifestyle Base]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kellysheena
Kellysheena
8 jaren geleden

Hij herinnerde zich een studie van de Universiteit van Virginia waaruit was gebleken dat THC, een actief bestanddeel van cannabis, kanker kan genezen. Hij besloot enkele druppels cannabisolie op zijn wonden te doen.

THC is de stof waar je high en stoned van word. Het gaat hier om CBD dat als actiefe stof de kankercellen aanvalt en vernietigd

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x