UFO

San Luis Valley al sinds 17e eeuw hotspot voor UFO’s

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Judy Messoline uit de San Luis Valley in de Amerikaanse staat Colorado heeft een vortex-tuin, waar zich volgens helderzienden twee verschillende poorten naar een parallel universum bevinden.

Het overgrote deel van de mensen die haar tuin bezoeken heeft iets bijzonders meegemaakt. In de meeste gevallen gaat het om een UFO-waarneming.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De wereld moet een plek hebben waar mensen openlijk over hun ervaringen kunnen praten zonder uitgelachen te worden,” zei Messoline. Op haar terrein staat een uitkijktoren die dikwijls wordt gebruikt om UFO’s te spotten. Sinds het jaar 2000 zijn er al 59 vreemde objecten waargenomen, van lichten die ongewone bewegingen maken tot objecten met een onbekende vorm. In sommige gevallen waren tientallen mensen tegelijkertijd getuige van een onbekend vliegend object.

Sahara

Veel lokale bewoners zeggen dat de San Luis Valley, net ten noorden van de grens met de staat New Mexico, al vele decennia een hotspot is. De eerste UFO-meldingen dateren uit de tijd van de vroege nederzettingen in de zeventiende eeuw.

Een hoek van de San Luis Valley, die aan alle kanten wordt omgeven door bergen, is op de één of andere manier een verzamelplaats geworden voor zand dat de afgelopen duizenden jaren door het gebied is geblazen nadat een oud meer droog kwam te liggen. Het resultaat is een stukje Sahara in Colorado.

Zilverkleurig object

“Er gebeurt hier niet veel dus mensen hebben veel tijd om naar de lucht te kijken,” zei JoDene Newmyer, een collega van Messoline. In 1972 bracht JoDene haar dochter op Memorial Day om 07.00 uur naar de oppas toen ze plotseling een enorm zilverkleurig object zag verschijnen.

“Vliegende schotel? Dat hoor je mij niet zeggen,” zei Newmyer. “Maar het was zeker ongeïdentificeerd, omdat ik nog nooit zoiets heb gezien.”

Als Judy komt te overlijden laat ze haar uitkijktoren en vortex-tuin na aan een UFO-onderzoekersgroep in Denver.

Bron: Nytimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

dan mot ik daar maar is ff kijken en door 1 van die poorten lopen en kijken wat ik in het parallel universum uitspook.

rene H.
rene H.
10 jaren geleden

waar zijn de filmbeelden, die zullen er toch wel zijn als er al zolang UFO’s gezien worden?

ReneH
ReneH
10 jaren geleden

[quote name=”rene H.”]waar zijn de filmbeelden, die zullen er toch wel zijn als er al zolang UFO’s gezien worden?[/quote]

Nu weer filmbeelden????
Er zijn er genoeg filmpjes, echter is het dan een drone, een vogel, een vaag stipje, bewerkt filmpje, een weerballon, een satelliet een ‘vaag stukje plastic dat op hoge snelheid door de lucht vliegt’…

Je zal deze mensen moeten geloven op hun woord…net zoals de topics van banken of berichten over het maficaan.

Gek genoeg, word dat wel geaccepteerd.

Hampie
Hampie
10 jaren geleden

Eerst zien en dan geloven!

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x