Spiritueel

Schotse jongen herinnert zich vorig leven – ‘je komt gewoon weer terug’ (video)

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Cameron Macaulay was een doodgewone zesjarige jongen die graag over zijn moeder en familie sprak en tekeningen maakte van zijn huis; een vrijstaand, wit huis in een baai.

Zijn moeder stond versteld want Cameron zei dat het huis 250 kilometer verderop stond en dat de moeder waar hij het over had zijn oude moeder was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Cameron was ervan overtuigd dat hij eerder had geleefd en was bezorgd dat zijn voormalige familieleden hem zouden missen. De jongen uit Glasgow zei dat ze op het eiland Barra van de zuidelijke Buiten-Hebriden woonden.

Moeder Norma (42) zei dat Cameron sinds hij kon praten sprak over zijn vorige ouders, broertjes en zusjes en hoe zijn toenmalige vader Shane Robertson was overleden. Ze dacht eerst dat Cameron fantaseerde.

Reïncarnatie

Cameron kon Barra niet loslaten en miste zijn moeder, broertjes en zusjes. Hij klaagde dat in het huis van zijn moeder maar één toilet was, terwijl hij er op Barra drie had.

Norma besloot op onderzoek uit te gaan met een filmploeg, maar stuitte in eerste instantie op fel verzet van haar familie. Cameron bleef zijn moeder smeken. Uiteindelijk besloot het gezin te gaan. Kinderpsycholoog Dr. Jim Tucker uit Virginia ging mee. Hij is gespecialiseerd in reïncarnatie.

Geheime ingang

Er werd contact opgenomen met het lokale erfgoedcentrum. Inderdaad leefde ooit een gezin met de naam Robertson in een wit huis in de baai. Ze reden er naartoe en Cameron herkende het huis gelijk. Hij was blij verrast. Eenmaal in het huis werd de jongen erg stil. Het huis had inderdaad drie toiletten. In de tuin nam Cameron zijn moeder mee naar de ‘geheime ingang’ waar hij het al jaren over had.

Onderzoekers ontdekten dat één van de Robertsons nu in Stirling woont. De jongen wilde graag oude familiefoto’s zien want hij had het altijd over een grote zwarte auto en een zwart-witte hond. De auto en de hond stonden op de foto’s.

Je komt gewoon weer terug

Bij terugkomst in zijn woonplaats was Cameron een stuk rustiger. Hij had zijn vorige leven kunnen afsluiten en zijn ouders dachten niet langer dat hij het allemaal verzonnen had.

Cameron heeft zijn moeder nooit verteld hoe het is om dood te gaan, maar tegen een vriend zei hij: “Je hoeft je geen zorgen te maken, je komt gewoon weer terug”. Toen zijn moeder hem vroeg hoe hij in haar terecht was gekomen antwoordde hij: “Ik viel erdoor en kwam in je buik”.

Bron: YouTube/royspray1

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cain
Cain
11 jaren geleden

Sinds 2012, reincarneer ik steeds rond dec. En kom ik weer wakker in februari. Het kan dan zijn dat er op wat voor manier een massasterfte plaatsvind in dec. Maar jah, leven gaat gewoon door. Nu ik dat zie gebeuren is het vrij makkelijk om met andere mensen hun verlies om te gaan. Alleen hebben ze nog niet genoeg inzicht wat reincarnatie voor hun kan betekenen als familieleden dat ervaren. Het hangt ervan af of de persoon weer in hetzelfde leven komt. Of al zijn/haar doel heeft bereikt. Dan is wederkering niet mogelijk. Door dat ik steeds reincarneer dood een onbekende doodoorzaak in dec, wordt mijn levenspad onderbroken. En kan ik in het verleden met de kennis van de toekomst veranderingen aanbrengen, en toch de verloren toekomst beleven. Ik doe gewoon de dingen die ik al deed minder vaak. Groet.

Sun
Sun
11 jaren geleden

[quote name=”Cain”]Sinds 2012, reincarneer ik steeds rond dec. En kom ik weer wakker in februari.

[/quote]

Hi Cain, Ik dacht laatst nog aan je. Ik vroeg me af of je alweer in februari was aangeland. Maar zo te zien niet. Je schreef dat je telkens van feb t/m okt ging en dan weer opnieuw startte. Ik zie dat je nu een andere visie hebt?
Succes!

Cain
Cain
11 jaren geleden

Nee visie is niet echt verandert. Maar naast dat ik steeds terug ga kom ik ook steeds in hetzelfde leven. En alles wat ik uiteindelijk beweer is dan toch waar dat ik het gezegd heb. Maar niet dat het uitkomt. In january 2013 komt er een moment waar ik na een dag heb geslapen wakker wordt en doodleuk in 2012 17 february ben. En geen idee heb hoe dat zomaar kan. Ik weet dat alles hoort te herhalen vanaf 2012 en verder. Dus niemand beleefd meer iets nieuws omdat alles wordt gereset na de eerste week van 2013. En herinnert niemand die tijdsprong meer. Lijkt dat ik alleen het heb. Want zie geen aanwijzingen. Bedankt he. Alleen is het wel saai 3 jaar in 2012 al te zijn. En jullie zeggen dat het eerste keer is. Vage wereld dat wel. Is mijn visie.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x