Chemtrails

Servische leider milieubeweging wil einde genetisch aangepast voedsel en chemtrails

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder deze maand werd Nikola Aleksić, leider van de milieubeweging van Novi Sad in Servië, gearresteerd en beboet.

De reden? Nikola uitte in een videoboodschap kritiek op de Servische president omdat hij genetisch gemodificeerd voedsel toestaat in zijn land. Bovendien kan hij het niet begrijpen dat chemtrails in de Servische luchten worden gesproeid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Monsanto heeft Aleksić aangeklaagd en dreigt hem uit zijn gehuurde flat te zetten. Op Food Freedom schreef Mara Kern over Aleksić om aandacht te vragen voor zijn standpunten. Nikola roept zelfs het Servische leger op haar plicht te doen en de luchten te beschermen. Hij eiste dat de procureur-generaal genetisch gemodificeerde organismen in het land verboden maakt.

Hij waarschuwde vervolgens de Servische president Boris Tadić dat hij Serviërs zou aansporen de straten op te gaan mocht hij er voor blijven kiezen het spel van Monsanto te spelen en geen einde te willen maken aan het sproeien van chemtrails.

Vanaf het moment dat de Servische regering het Partnerschap voor vrede op 14 december 2006 ondertekende is de lucht boven het land op bepaalde momenten bezaaid met chemtrails die worden gesproeid uit ongemarkeerde vliegtuigen, aldus Aleksić. Hij roept op niet langer stil te blijven maar op te staan, wakker te worden. Aleksić doet de milieubeweging goed, aldus Kern, doch worden zijn meest recente klachten vermeden door de reguliere media.

Monsanto heeft een eigen private inlichtingendienst om andersdenkenden te lokaliseren en te isoleren zodat ze omgekocht of verwijderd kunnen worden. Deze particuliere militaire uitvoerder met de naam Blackwater besloot in 2009 een naamswijziging naar Xe door te voeren om haar slechte imago als gevolg van het optreden in Irak op te vijzelen.

Nadat leden van de Ierse Groene Partij uit de regering stapten kreeg de partij Fianna Fáil alle vrijheid om de anti-GMO houding van dat land te veranderen. In 2009 stelde het land nog een verbod in op alle genetisch gemodificeerde gewassen. Op verzoek van lobbyisten uit de voedselindustrie heeft de Europese Commissie besloten het zerotolerancebeleid ten aanzien van GMO’s te veranderen.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x