Binnenland

Stel premier Rutte vragen over bewustmakende onderwerpen

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Mark Rutte is op Twitter een initiatief gestart om wat dichter bij de bevolking te komen. Dat meldden diverse media.

Dit is tevens de kans om de minister-president vragen te stellen over bewustmakende onderwerpen zoals buitenaards contact, chemtrails, vrije energie en de nieuwe gezondheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Via Twitter zei Rutte met Twitternaam @MinPres weer vragen te willen ontvangen. Twitteraars kunnen om voor antwoord in aanmerking komen deze week hun vraag afsluiten met #vraagMP. Aan het einde van de week zal hij in een videoboodschap ingaan op vragen die hem via Twitter zijn gesteld.

Trending topic

Heb je dus een prangende vraag voor onze minister-president? Zet #vraagMP in je tweet en met een beetje geluk krijg je antwoord. Veel geïnteresseerden hebben al gebruik gemaakt van de oproep, want #vraagMP werd al snel trending topic.

Rutte was zonder de hulp van de RVD geen grootgebruiker van sociale media: op zijn persoonlijke Twitter-account staan nog altijd maar twee tweets, beide om te verwijzen naar een ander adres.

Tot besluit kunnen mensen hier nog altijd per email een oproep doen tot de bekendmaking van buitenaards contact in Nederland zodat het onderwerp bespreekbaar wordt.

Bron: NOS.nl

Gerelateerd: Niburu neemt initiatief tot bekendmaking buitenaards contact

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x